2777
2789
دل شکسته ای و تنها خیلی فکر می‌کنی غصه نخور ازدواج میکنی دیگه سختی نمیکشی تو مسیر زندگیت به شرطی که ...

عزیزم حس امیر به سحر رو لطفا بگو ؟

ته رابطه چی میشه؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
عزیزم میشه بگی بهم خیانت کرده یا ن؟چرا سرد شده؟حرفی ک زد شوخی بود یا جدی؟

ن سو تفاهم همش 

درست میشه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید. میشه خواهش کنم که هرچی که درباره من بدبخت حس میکنید و بگید لطفا تورو خدا. اسمم مهدیه هستش

گفتم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
وااای دقیقاااا بنظرت چرا تلاشش کمه اخه مطمعنم دوسم داره ؟؟من باید چیکار کنم و اینکه بنظرت چی میشه که ...

نمیدونم شاید چون تنبلیش میشه فکر میکنه قراره خیلی ازش انرژی بگیره و تلاش کنی 

تو کاره خاصی نیاز نیست انجام بدی منظورم اینه فعلا تا چیزی نشده تو خودتو وسط ننداز 

خانواده تو اوکین

نه خواهرم من.پسر نیستم

😂😂میدونم 

منظورم ی پسر احساسی بود تو زندگیت