2777
2789
چطور ؟نتذسون من خودم دیوونم وزود یاور

شوخی میکنم بابا  نترس هیچی نیس

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ارغ 🥺🥺تا کی یاهاشمم؟

بستگی به خودت داره هرموقع بتونی قوی باشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

ممنونم خواهر.ولی من احساس میکنم که دیگه ببخشید ببخشید به ته خط رسیدم.همش فکر میکنم وقتی عصبانی میشم ...

هر چیزی که آرامش رو ازت میگیره رو رها کن

سعی کن توی هوای آزاد پیاده روی کنی ذهنتو آروم کن به خودت استرس نده هیچی ارزش آرامشتو نداره عزیزم🥲❤️

همه چیز در گردش است

نمیتونم بدبختم بشم بازم میخامش خیلی دوسش دارم الان دو ماهه پیامبر امام نمونده واسطه نکرده باشم بالای ...

اشتباه می‌کنی قربونت برم با این رفتار فکر نکن موندنی میشه تو حقیر تر میشی اونم آدم ضعیف نمیخاد 

به نظرم نذر کن نیاز کن که بتونی فراموشش کنی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

توی دیدار هاتون میتونید دلشو بدست بیاریدشاید تا ۳ وعده دیگه دیدار داشته باشی

قهمیدی اون یه ادمیع ک فقظ جنسی هست؟

چطور میتونم اخه دلشو بدست بیارم 

با چ ویژگیم دلشو بدست میارم ؟

تا کی باهاشم ؟

قدت متوسطه نسبت ب دوستات کوتاه تریظریفی. چشای قشنگی داری لاغر یا نسبتا لاغری؟

عزیزم سلام میشه لطفا از منم بگی ظاهرم چیزی حس میکنی یا فصل و ماه تولدم  ؟؟ و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

هر چیزی که آرامش رو ازت میگیره رو رها کنسعی کن توی هوای آزاد پیاده روی کنی ذهنتو آروم کن به خودت است ...

عزیزم میشه بگی دیگه مال منو

حس س نسبت بهم چیه 

لطفاً بیشتر توضیح بده راجع به حست

اشتباه می‌کنی قربونت برم با این رفتار فکر نکن موندنی میشه تو حقیر تر میشی اونم آدم ضعیف نمیخاد به نظ ...

اخه اجی میگم باهاش وارد رابطه بشم و بهش نرسم یا خودم به این نتیجه برسم که بدردم نمیخوره بهتره تا اخر عمر حسرتش به دلم بمونه🥺