2777
2789
عنوان

شده با دعا یه درسیتونا پاس بشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست
خب اون امتحان نگرفته من امتحانام تموم شده منتظر جوابم😭😭

دعای توسل واسه همه چی خوبه عزیزم انشاالله که قبول بشی استغفار۴۰۰تایی امام صادق هم میگن خیلی خوبه یا نذرکن امتحانات روقبول بشی

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤦🏻‍♀️چشم خارج میشم! فقط اینو بگم؛ خود خدا فرموده:«انسان با تلاش به اهدافش می‌رسه!» درسته بدون امر ...

تلاشمو کردم دیگه هرچی بوده تموم شده امتحانام

یه روز دوتا امتحان داشتم یه لیوان قهوه درست کردم و تا صبح داشتم درس می‌خواندم اما درسام سخته میترسم مشروط بشم میخام تا جواب امتحانا میاد دعا کنم به حال خودم

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨

نه اتفاقا تا دعا کردم اون درس افتادم😮‍💨😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

دعای توسل رو هرروز روزی ۷باربخون .ذکراستغفارامام صادق تادوماه بایدروزی۴۰۰تابگی استغفارامام صادق میگن بخونی یاعلم زیادبهت میده یاثروت زیاد انشاالله حاجت روابشی گلم

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

دعای توسل رو هرروز روزی ۷باربخون .ذکراستغفارامام صادق تادوماه بایدروزی۴۰۰تابگی استغفارامام صادق میگن ...

ممنون 

ولی دیگه امتحانا تموم شده 

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨
ممنون ولی دیگه امتحانا تموم شده

واسه قبولیت بخون ناامید نباش عزیزم

باشه عزیزم کاش فقط استادا بهم نمرمو بدن😭

میدن عزیزم من دلم روشنه قبول شدی منو تگ کن

تلاشمو کردم دیگه هرچی بوده تموم شده امتحانام یه روز دوتا امتحان داشتم یه لیوان قهوه درست کردم و تا ص ...

همین که تلاشت رو کردی عالیه. 

من هم از صمیم قلب دعا می‌کنم که نتیجه ی تلاش هاتو به بهترین شکل بگیری و راضی و شاد باشی🌺🌺🌺

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy