2777
2789
عنوان

بنظرتون این راسته از ازدواج میگند

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۰ سالمه

شغلش مهم نیس برام

فقط بدونم واقعا ادم زندگیه و خوش اخلاق و متعهده

و عرضه و غیرت کار کردن داشته باشه

کسی ک غیرت کار داره ب مرور ب همه چی میرسه

ولی خب چون حساس و زودرنجم باید خیلی ناز کش باشه

در غیر اینصورت هرچقدم پولداشته باشه فایده نداره😂🥲

تو اینستا زیر هر پستی راجع به زنها، حداقل یه مرد نامحترم داره به شدت و در حد سکته بابت ازدواج خانمها و بالا رفتن سنشون و تنهایی و... ابراز نگرانی میکنه!

یعنی اینقدر که این بدبختایِ از همه جا رونده نگران ازدواج دختران، ننه بزرگای قدیم نبودن! 

همیشه هم دقیقا مثل سرکار تهش اینو😂 میذارن. من فقط برام سواله مگه آدم عاقل به خودش میخنده؟!!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یعنی قربون صدقه بره🤣

خیلییییییی

از بچگی اینطوری عادتم دادن خانواده و یجوریه ک کسی بگ بالا چشمت ابروعه گریم میگیره

میدونم اگ قربون صدقه نره نازمو نکشه دیوونه میشم😂😭🤦🏻‍♀️

تو اینستا زیر هر پستی راجع به زنها، حداقل یه مرد نامحترم داره به شدت و در حد سکته بابت ازدواج خانمها ...

دیرتر ازدواج کنه دختر میگند یک پیر پسر یا مردی که زنشو طلاق داده و... گیرش میاد

بعد باید منتظر شوهر ۳۷ ساله باشی

منتظر کسی نمی مونم جانم.

مرد ۳۷ ساله موفق رو هم ترجیح میدم به هرمردی‌.

خودمم اگه خواستم اطراف ۳۰ اینا ازدواج میکنم با یکی هم سن و سال خودم. مثلا ۳۲ اینا.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱