2777
2789
واقعا همین دو تا بود. این دوتا خیلی سخته. کسی که ایمان واقعی داشته باشه خوش اخلاقه و همه چی تو ایمان ...

من خودم دانشجو پزشکی ام 

ایشون مهندسی کامپیوتر 

نمیدونم چیکار کنم 

میگم ک برا من خیلی بهتر هاش هم میتونه باشه (درسته فکر بدیه) 

و اینکه دو شهر متفاوتیم هستیم 

تو دوستی چجوری بفهمم اخلاقش؟

ببین مثلا رفتارش با دوستاش چجورین چقدر عصبی میشه یا نمیدونم کلا تو شرایط مختلف ببین چجوریه البته نمیدونم بخدا ما جفتمون هنوز تو مرحله کراش زدنیم نه اون میاد جلو نه من حرکتی بلدم بزنم نظری نداری؟ کمکی اگه میتونی بکنننن😭😂 

ببخشید فضولی نباشه نیسثت بگید شما ها باهم چقدر اختلاف سنی دارید!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط یه چیز بگم برم 

هر رفتاری در طول آشنایی دیدین که خوشتون نیومد یا خط قرمزتون بود حتما بهش توجه کنید نگید درستش میکنم یا درست میشه یا حالا شد دیگه 

هیچ آدمی تاکید میکنم هیچ آدمی رفتارش بعد ازدواج قرار نیست تغییر بکنه اون چیزیو که میبینید، در زندگی چند برابرشو   پررنگ تر با شدت بالاتر خواهید دید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ببین مثلا رفتارش با دوستاش چجورین چقدر عصبی میشه یا نمیدونم کلا تو شرایط مختلف ببین چجوریه البته نمی ...

ما 2 سال اختلاف داریم 

باید بهش نخ بدی ولی مستقیم نگی ک خوشت میاد ازش

من چیکا کنم🤦🏻‍♀️😂

دو شهر متفاوتیم هستیم 

بعد میگم خب من جایگاه خوبی دارم همش میگم ممکنه خیلی آدمای بهتر هم باشن قطعا ولی نمیدونم خل شدم 

باید به قولی جَنَم کار داشته باشه.

فک کنم اینو داره 

ولی من همش میگم برا من بهترش هم هست 

ولی از اینم بدم نمیاد اخه خودم باهاش آشنا شدم 

نمیدونم چی کنم🤦🏻‍♀️😂به خانواده هم نمیتونم بگم راهنماییم کنن

من خودم دانشجو پزشکی ام ایشون مهندسی کامپیوتر نمیدونم چیکار کنم میگم ک برا من خیلی بهتر هاش هم میتون ...

ایشون کدوم دانشگاهه؟ مهندسی کامپیوتر برای مهاجرت خیلی راحته، هر چند خودم مخالف مهاجرت کاملم. مهاجرت فقط برای چند سال و یادگیری علم و برگشتن برام قابل قبوله.

ما 2 سال اختلاف داریم باید بهش نخ بدی ولی مستقیم نگی ک خوشت میاد ازشمن چیکا کنم🤦🏻‍♀️😂دو شهر متفاو ...

اختلاف سنی اون بیشتر از ماهه این چند ماه از من بزرگتره هم‌رشته و هم ترمیم

ببین من تا حالا دوست پسر نداشتم کلا خوشم نمیاد نمیدونم چیکار باید بکنم ولی این قبلا داشته اما الان تقریبا یکساله سینگلخ 

دو تا شهر جدا خیلی سخته 

ایشون کدوم دانشگاهه؟ مهندسی کامپیوتر برای مهاجرت خیلی راحته، هر چند خودم مخالف مهاجرت کاملم. مهاجرت ...

مهاجرت کنسله کلا 

من نمیتونم 

ولی میگم یعنی همش بهترش هم برا. من هست 

ولی اینم بنظر خوب میاد نمیدونم 

اختلاف سنی اون بیشتر از ماهه این چند ماه از من بزرگتره هم‌رشته و هم ترمیمببین من تا حالا دوست پسر ند ...

اره خیلی 

خب باید ببینی اون دوست داره 

اگه داشته باشه خودش میاد جلو ولی تو باهاش خوب رفتار کن ک جرعت کنه بیاد اصن😂

والا من نمیدونم چ کار کنم 

موندم اصن 

بگو

اخلاق، رفتار و شخصیتش خوب باشه 

چهره اش به دلم بشینه 

طرز لباس پوشیدنش خوب باشه 

قدش بلند باشه چشم و ابرو و مو مشکی باشه 

هم نظر و دیدگاهمون یکی باشه 

همسطح باشیم از نظر مالی و فرهنگی و اعتقادی 

اهل دخانیات نباشه 

جایی که زندگی میکنه با ما فاصله ای نداشته باشه  یعنی توی منطقه ای از شهر که ما هستیم اون ها هم باشند 

متعهد و وفادار باشه 

خانواده اش زیاد پرجمعیت نباشه و منو بپذیرند مثل دخترشون باشم

تحصیلاتش هم حداقل لیسانس داشته باشه و یک کار مناسب 

اره خیلی خب باید ببینی اون دوست داره اگه داشته باشه خودش میاد جلو ولی تو باهاش خوب رفتار کن ک جرعت ک ...

ببین وقتی میگی انتخاب خودت بوده پس حتما دوستش داری دیگه ولی هی مقایسه نکن بنظرم بعد ها به مشکل میخوری