2777
2789
عنوان

چقدر شهرزاد رو مسخره و بی کیفیت ساختن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 126 پست
یه سوال چرا هی میگین محدودیت والا من هنوزم که هنوزه فلسفه بوس لب توی فیلم ها رو متوجه نمیشم، من شهرز ...

نه بحث فقط ماچ و بوسه نیست

کلا خیلی دست و پاشون بسته بود

ولی با رفتارشون تونستن عشق رو نشون بدن

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه داستان از همینجا شروع شد .اونجا که شهرازد میره سر قبرش میگه بهش فقط نمیدونم چرا بدبختش کرد ...

من فصل های بعدیش رو درست ندیدم 

واس همین میخواست زن قباد بشه؟ 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اره دیگه داستان از همینجا شروع شد .اونجا که شهرازد میره سر قبرش میگه بهش فقط نمیدونم چرا بدبختش کرد ...

واقعااا چطور عاشق شهرزاد شده بودد

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!

چون میخواست نسلش از شهرزاد ادامه پیدا کنه

ولی متاسفانه از اکرم بوربوران ادامه پیدا کرد😂😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چون میخواست نسلش از شهرزاد ادامه پیدا کنهولی متاسفانه از اکرم بوربوران ادامه پیدا کرد😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دقیقا مث شهرزاد ساختنزمان شاه ما برا اوناچ سالی میشد؟ مثلا تلفن هاشون قدیمیهماشین هاشون قدیمیه

زمان شهرزادخودمون مال دهه 30 بوده ولی خب شاه تا دهه 50 بوده

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

اره ولی نمیدونم چرا اونجا که شهرزاد میره سر قبرش میگه .

سر قبر خود بزرگ اقا؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دقیقا مث شهرزاد ساختنزمان شاه ما برا اوناچ سالی میشد؟ مثلا تلفن هاشون قدیمیهماشین هاشون قدیمیه

این مال قبل تر شاهه 

مال زمان اتاتورکه فک کنم

میشه قبل شاه 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎