2777
2789
عنوان

همسرم خیلییی قربون صدقم میره و بوسم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 58 پست

توام بچسب بهش اگه کسی برای زنش کادو خرید نشونش بده بگو چه خوبه چه قشنگه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از چی؟

از کاربرای نی نی سایت تازع دیروز یکی تاپیک زدوسط رابطه دستام می‌بنده کنم میزنع میترسم اعتراض کنم سردبشه همیشه کبودم وزخمی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
وقتی اقایون لوستون میکنن لوس نشین جنبه داشته باشین

میگن زناتون لوس نکنید   

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
از کاربرای نی نی سایت تازع دیروز یکی تاپیک زدوسط رابطه دستام می‌بنده کنم میزنع میترسم اعتراض کنم سرد ...

آها آره بخدا اعصاب نزاشتن برامون حالا این شوهر‌ش خوبه میخواد با کادو خواستن خرابش کنه بابا بچسب به زندگی به این خوبی 

باش

عزیزم مثلن بگو دوستم شوهرش کادو بهش داده حسودیم شدبیشترکادومبخره و اینکه قدرشوهرتو بدون