2777
2789
عنوان

چطوریی یهویی ازت دس میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 45 پست
میدونم عزیزم درک میکنم ولی عرضه ندارن دیگ به نظرم لیاقتت اینه ادم بهتری بیاد تو زندگیت

منم بهش گفتم مرد نیستی اگه بودیی میموندیی سفت سخت تا کوتاه بیان 

هزارتا مشابه اش امروز دوستم واسم مثال میزد ک بودن و خانواده مخالف بوده و انقدر پسره مونده و لج کرده تا راضی شدن به هرکی میگم میگه خودش نخواسته وگرنه پسر بخواد میمونه درستش میکنه برا توعم همین بوده عزیزم ولی باز مال تو ۸ ماه تلاش کرد 

منم بهش گفتم مرد نیستی اگه بودیی میموندیی سفت سخت تا کوتاه بیان هزارتا مشابه اش امروز دوستم واسم مثا ...

فرق نداره که نکته مهمش همون بوده که ناامیدشده، به نظرم توهم خیلی خودت درگیر نکن الانم که تموم کردی سعی کن فکر نکنی مطمئنم یه روزی به جاشون یه ادم درست میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم تونباید کاری میکردی فقط تماشاگر بودی بهتر بود یابرات تلاس میکرد یاخودش یه روزی تموم میکرد تا ...

به خودش گفتم همینجوریی بمونیم ببینیم چی میشه 

گفت چه فایده ک اخرش اجازه نمیدن 

گفتم فلان رفیقمون دوست پسرش چون مامانش نمیذاشت الان ۷ سال پای هم موندن تا شرایطی جور بشه گفت در حق دختره بد کرده

از حرفاش حس کردم امیدیی نداره و درواقع میخوا تموم بشه

فرق نداره که نکته مهمش همون بوده که ناامیدشده، به نظرم توهم خیلی خودت درگیر نکن الانم که تموم کردی س ...

شما شاید برگردین بهم چون مدام همو میبینین شاید هوایی شد

فکر به اینکه یکی دیگه لمسش کنه تمام وجودمو میریزه بهم دارم واقعا اتیش میگیرم اصن اروم نمیشم

فرق نداره که نکته مهمش همون بوده که ناامیدشده، به نظرم توهم خیلی خودت درگیر نکن الانم که تموم کردی س ...

واسم دعا کن ی دقیقه اروم نمیگیرم 

اصن به کسیم فکر نمیکنم دلم میخواد تنها بمونم دیگه طاقت تجربه ی ی همچین چیزیی ندارم

شما شاید برگردین بهم چون مدام همو میبینین شاید هوایی شدفکر به اینکه یکی دیگه لمسش کنه تمام وجودمو می ...

عزیزم💔

کاملن درکت میکنم اگه اینقد اذیت میشی خوب بهش یه فرصت بده حداقل یه کم امیدداری شاید یه اتفاقی افتاد

عزیزم💔کاملن درکت میکنم اگه اینقد اذیت میشی خوب بهش یه فرصت بده حداقل یه کم امیدداری شاید یه اتفاقی ...

ببین ما دخترا چقدر بدبختیم

میدونی اگه مخالفت از سمت من بود قید همه چیو میزدم تو روی همه درمیومدم درستش میکردم هرجور بود ولی این چی هیچی

واسم دعا کن ی دقیقه اروم نمیگیرم اصن به کسیم فکر نمیکنم دلم میخواد تنها بمونم دیگه طاقت تجربه ی ی هم ...

ایشالا قلبت اروم شه عزیرم

سعی کن تواین تایم باخدابیشتر حرف بزنی یه کم اروم میشی