2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این طرح دو سه ساله اومده متولدین همین دو سه سالم وام بهشون تعلق میگیربچه اول من ۹۷ هستش وام نمیتونه بگیره برا تو راهیمون میتونیم بگیریم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

این طرح دو سه ساله اومده متولدین همین دو سه سالم وام بهشون تعلق میگیربچه اول من ۹۷ هستش وام نمیتونه ...

اصلا همچین چیزی نیست که میگید 

بچه من اولی متولد ۹۰ هست دومی ۱۴۰۰به هردوتاشون وام دادن همون سال اول ۴۰ میلیون دادن 

یعنی زیر 3 سال فقط میدن؟؟؟ بعد من بخام ازش بخرم، چقدم بدم بهش خوبه

بله عزیزم 

پسرم متولده ۹۹ هست تعلق نمیگیره فقط۱۴۰۱ به بعد

به پسر دومم تعلق گرفت ۸۰ تومن چون بچه دوم بود

بچه سوم فک کنم ۱۵۰ تومن

اصلا همچین چیزی نیست که میگید بچه من اولی متولد ۹۰ هست دومی ۱۴۰۰به هردوتاشون وام دادن همون سال اول ۴ ...

عزیزم تحقیق کنید تو گوگل 

فقط به بچه۱۴۰۰ به بعد تعلق میگیره به عنوان بچه دوم

بانک مرکزی ایران برای حمایت از خانواده‌ها و تشویق به افزایش جمعیت، وام‌های قرض‌الحسنه فرزندآوری را بر اساس “قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت” ارائه می‌دهد. این وام‌ها توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری به پدران کودکان متولد شده از سال 1400 به بعد پرداخت می‌شود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا همچین چیزی نیست که میگید بچه من اولی متولد ۹۰ هست دومی ۱۴۰۰به هردوتاشون وام دادن همون سال اول ۴ ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تحقیق کنید تو گوگل فقط به بچه۱۴۰۰ به بعد تعلق میگیره به عنوان بچه دومبانک مرکزی ایران برای حما ...

بله اونو میدونم بچه ۱۴۰۰به بعد تعلق میگیره ولی چون بچه دوم من ۱۴۰۰بود  اون سال به بچه اول ۲۰میدادن به دوم ۴۰ و ۴۰ تومن شامل من شد 

الان استارتر چون خواهرشون پنج تا بچه داره و مبلغ وام رو بالا بردن 

۳۰۰تومن وام تعلق میکیره بهشون