2777
2789
عنوان

خون بعد یبوست سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 54 پست
زخم معده ندارم ولی ورم عصبی دارم استرس و ناراحتی داشته باشم میدم میجوشه نمیتونم غذا بخورم من روزی ۹ ...

بازم میگم دکترت رو عوض کن لاکسی ژل هم نخور اولش موثره ولی بعد بدتر میشه ،آلو و انجیر تو گلاب خیس کن و بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واسه چی اینقد فشار به خودت آوردی فعلا این مدت که داری دارو میخوری شیاف استفاده کن شیاف بیزاکود ...

اجی مجبورم بودم داشتم میترکیدم از حجم یبوست هنوزم کامل خالی نشدم ولی فشار توی نقعد ندارم میخوام فردام بیزاکودیل بخورم کامل تخلیه شم حالا خوبه من برنج و نون نمبخورم این مدت فقط ابگوشت خالی خوردم بدون نون اجی داشتم میترکیدم کسی ک مثه من باشه درک میکنه از فشار زیاد نمیتونستم از صب راه برم مجبور شدممم 

بازم میگم دکترت رو عوض کن لاکسی ژل هم نخور اولش موثره ولی بعد بدتر میشه ،آلو و انجیر تو گلاب خیس کن ...

الو خیس کردم انجیرم خیس کردم ولی هنوز سفتن فردا میخورم اجی میگم نکنه رودم چیزیش بشه چون خون اومد ترسیدم یکم ولی سوزش دارم روی نمک گرم نشستم الان .... 

از ملین دائم استفاده نکن اثر عکس داره روزانه خرما بخور زیادم بخور نه نه یکی دوتا بخوری.. تمر بخور... ...

خرما معده مو میسوزونه نمیتونم اصلا خوده انجیرم فقط ابشو میخورم‌متاسفانه ورم معده دارم نمیتونم پرهیز غذایی خیلی دارم هر چی نمیتونم بخورم 

چطوریه چطور استفاده کنم نمیدونم زخمه یا چی ولی یکم سوزش دارم

کلا واسه یبوسته .یه لوله داره از پماد باید فشار بدی داخله لوله بعد با لوله بزنی داخله مقعد اونجا داروخونه بگیری بپرسی میگن بهت حتما بگیر خیلی خوبه

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

الو خیس کردم انجیرم خیس کردم ولی هنوز سفتن فردا میخورم اجی میگم نکنه رودم چیزیش بشه چون خون اومد ترس ...

نه نترس من چندین ساله یبوست دارم ولی نباید بزاری ادامه دار بشه ،سوپ جو هم عالیه کیوی عالیه 

نه نترس من چندین ساله یبوست دارم ولی نباید بزاری ادامه دار بشه ،سوپ جو هم عالیه کیوی عالیه

والا سوپ جو رو برای معدم هم گفتن خوبه باعث پاکسازی میشه ولی نیترسن اجی من این مدت خیلی فشار روانی داشتم به حدی که من چندین شبو حتا نخوابیدم الان این اومد یکم تپش اومد سراغم معده دردو اللن دارم یکم میگم الو زرد بخیسونم یا الو سیاه دیگه برای یبوست و روان شکم خوبه لطفا بهم بگو من گوارش ضعیفی دارم هر چیو نمیتونم بخورم..... 

اجی مجبورم بودم داشتم میترکیدم از حجم یبوست هنوزم کامل خالی نشدم ولی فشار توی نقعد ندارم میخوام فردا ...

عزیز جان من شش ماهه مث تو هستم و هنوزم کامل درمان نشدم میفهمم یبوست چطوره من خودمم سابقه ۶ـ۷روز رو داشتم که تخلیه نشده بودم !

واسه همین گفتم بیزاکودیل استفاده کن چون هم مدفوع رو نرم می‌کنه هم کامل تخلیه میشی 

بنظرم شیافش بهتره 

عزیزم ورم معده دارم سردی برام خوب نیست شربت لاکسی ژل دارم ولی گفتن زیاد نخورم رودم تنبل میشه منم فقط ...

ایناکه گفتم سردی نیستن فقط خاکشیرسرده .پودرپیدرولاکس چی تاحالا خوردی ؟صبحا پیاده روی میری؟

عزیز جان من شش ماهه مث تو هستم و هنوزم کامل درمان نشدم میفهمم یبوست چطوره من خودمم سابقه ۶ـ۷روز رو د ...

خیلی سخته من روده هام معدم تنبلن دکترم گفت استفاده کنم ترسیدم الوده شم به مصرف استفاده نکردم مدفوعم ببخشید خیلی خشک بود و سفت یکم تخلیه شدم ولی بازم حس میکنم یکم سفتم بنظرت الان بازم بیزاکودیل بخورم که کامل رودم پاک شه خیلی ترسیدم منم هنوز درمان نشدم معدم یه ور رودم یور اندوسکوپی انجام دادم من میکروب و گاستریت دارم یدونم من خیلی دارو خوردم ۱۴ روز روزی ۹ تا قرص کافیه ک روده ها تنبل شن حالاشیاف نمیتونم چون تمام درد میکنه بنظرت قرصو بخورم یا نه قرص بیزاکودیل که رودم پاک شه دوباره نکنه برم دسشویی درد بگیرم