سلام خانوما بعد نزدیک ۷ روز تونستم با زور و انگشت برم دسشویی تخلیه شم منتها خون دیدم تو مدفوعم مدفوع هم خیلی سفت بود به زور انگشت اومد خیلی زور زدم کل بدنم لرزید من مجردم ممکنه خطر ناک باشه چیکار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم واسه چی اینقد فشار به خودت آوردی فعلا این مدت که داری دارو میخوری شیاف استفاده کن شیاف بیزاکود ...
اجی مجبورم بودم داشتم میترکیدم از حجم یبوست هنوزم کامل خالی نشدم ولی فشار توی نقعد ندارم میخوام فردام بیزاکودیل بخورم کامل تخلیه شم حالا خوبه من برنج و نون نمبخورم این مدت فقط ابگوشت خالی خوردم بدون نون اجی داشتم میترکیدم کسی ک مثه من باشه درک میکنه از فشار زیاد نمیتونستم از صب راه برم مجبور شدممم
نه نترس من چندین ساله یبوست دارم ولی نباید بزاری ادامه دار بشه ،سوپ جو هم عالیه کیوی عالیه
والا سوپ جو رو برای معدم هم گفتن خوبه باعث پاکسازی میشه ولی نیترسن اجی من این مدت خیلی فشار روانی داشتم به حدی که من چندین شبو حتا نخوابیدم الان این اومد یکم تپش اومد سراغم معده دردو اللن دارم یکم میگم الو زرد بخیسونم یا الو سیاه دیگه برای یبوست و روان شکم خوبه لطفا بهم بگو من گوارش ضعیفی دارم هر چیو نمیتونم بخورم.....
عزیز جان من شش ماهه مث تو هستم و هنوزم کامل درمان نشدم میفهمم یبوست چطوره من خودمم سابقه ۶ـ۷روز رو د ...
خیلی سخته من روده هام معدم تنبلن دکترم گفت استفاده کنم ترسیدم الوده شم به مصرف استفاده نکردم مدفوعم ببخشید خیلی خشک بود و سفت یکم تخلیه شدم ولی بازم حس میکنم یکم سفتم بنظرت الان بازم بیزاکودیل بخورم که کامل رودم پاک شه خیلی ترسیدم منم هنوز درمان نشدم معدم یه ور رودم یور اندوسکوپی انجام دادم من میکروب و گاستریت دارم یدونم من خیلی دارو خوردم ۱۴ روز روزی ۹ تا قرص کافیه ک روده ها تنبل شن حالاشیاف نمیتونم چون تمام درد میکنه بنظرت قرصو بخورم یا نه قرص بیزاکودیل که رودم پاک شه دوباره نکنه برم دسشویی درد بگیرم