2777
2789
این داستان سرتا سر پر از باگ و مشکله آقا وکیله سه سال تموم چجوری حتی یدونه موکل سراغش رو نگرفتهمیگن ...

شش ماه پیش این اتفاقا افتاده 

تازه سه چهار روز پیش اون خانم دستگیر شده و رسانه ای شد این موضوع که حقیقت بوده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب این ضرره فکر کن بری پول غذا و قبض آب و برق و گاز رو بدی خب به اسم چه کسی؟ تازه یعنی نمی‌شده اموال ...

خب دیگه همین

برا همینم زود شناسایی شدن

اینا فک کنم میخواستن کم کم انتقال بدن ک لو نرن

فک کنم😐

درمورد مهرداد الان خوندن چ دلم سوخت براش

3تا زن از طریق رحم اجاره ای 😂🤒

خب دیگه همینبرا همینم زود شناسایی شدناینا فک کنم میخواستن کم کم انتقال بدن ک لو نرنفک کنم😐درمورد مه ...

بابا همین مهرداد نیویورک هم بعد از یک سال تا وقتی کسی پیگیری نمیکرد لو نمیرفتن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دوروز نون لواش بخورم از کمخونی میمیرم

گفتن فلافل و ...میدادن 

منظورشون این بوده غذای درست درمونی نمیدادن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بابا همین مهرداد نیویورک هم بعد از یک سال تا وقتی کسی پیگیری نمیکرد لو نمیرفتن

فک کنم اینام میخواستن کشش بدن تا فامیل و.. کاملا بیخیال بشن

اعای درجه یکشم ک میکشتن دیگه کسی پیگیر نمیشد

شت

خب این ضرره فکر کن بری پول غذا و قبض آب و برق و گاز رو بدی خب به اسم چه کسی؟ تازه یعنی نمی‌شده اموال ...

چهل میلیارد براورد کردن 

تا بفروشن ماشین بوده زمین و ...

تا مشتری پیدا کنن و ...

ولی قضیه خیلی عجیبه !!!تو اینترنت نوشته ی زن جوان ک ۱۲ سال با این خانواده رفت و امد داشته این برنامه رو پیاده کرده ولی اصلا دادستان حرفی از این زن نزده،حالا این ب کنار گفتن این دو تا برادر تو هشتگرد سابقه گروگانگیری داشتن و ب ۸ سال حبس محکوم بودن و بخاطر این موضوع اومده بودن رشت ک گیر نیفتن اونوقت چطور سه سال اینجا رفتن و اومدن گیر نیفتادن وقتی تحت تعقیب بودن!!!؟

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

این داستان سرتا سر پر از باگ و مشکله آقا وکیله سه سال تموم چجوری حتی یدونه موکل سراغش رو نگرفتهمیگن ...

اینا رو توی۱۹  تیرماه آزاد کردن ، ولی تازه قضیه شون رسانه ای شده ...۶ ماه گذشته 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
خیر خودشون رفتن دادگاه بخاطر اموال شکایت کردن از روی پیامک های بینشون پلیس فهمیده . هیچ همسایه ای شک ...

فیلمش توی اینترنت هست که دادستانی رشت توضیح میده ....میگه یکی از همسایه ها مشکوک شده و اومده اطلاع داده و اینام پیگیر شدن

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

این که می گید ماجرا باگ داره بخاطر اینکه پلیس مخصوصا ریز به ریز توضیح نمیدن کخ چهار تا ادم احمق دیگه بفکر بیفتن این کارو انجام بدن

یجورایی میشه نشر راههای ادم دزدی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮