2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست

ببین قشنگم شما توی موقعیت درستی خواسته ات رو نگفتی ، اول اینکه شما باید خرید مایحتاج خونه رو بزارید اول ماه یعنی بلافاصله بعد واریز حقوق یا اگر روز مزد و کار آزاده بعد اولین واریزی پول در ماه شما مهمترین چیزهای خونه مثل گوشت و مرغ و ماهی و ... بگیر بزار یخچال بعد خودش میدونه و قسط و قرض و وام و بقیه موارد دیگه ، پول داشت میده ، نداشت قرض میکنه ، اگر اول ماه یا قبل از اینکه مادرشون تماس بگیره شما با مهربونی زبون قشنگ با لبخند راضیش میکردی و کل اون پول مایحتاج خونه میخریدی ، دیگه مامان زنگ میزد ، اگر داشت ، میگفت میخرم میارم ، نداشت میگفت ندارم ، اما شما حرص نمیخوردی که خودم ندارم داره میبره برای مامانش 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نداشت الان مسئله اینه کارت خالی شد مرغو خرید ولی خرید حالا چی؟

حالا امشب که نه ، فردا با آرومی حتی اگر تند شد پرخاش کرد ، داد زد شما نه عصبانی میشی فقط لبخند و آرامش بگو که نظرت چیه بریم مرغ بخریم امشب دوتایی دور هم جوجه کباب بپزیم بخوریم خیلی وقته دوتایی نخوردیم ، یا خورشت سبزی دوست داشتی امروز میخواستم برات بپزم گوشت کم داشتیم ، نظرت چیه بریم یکم گوشت بخریم امروز هوا سرده با هم قرمه سبزی با سالاد شیرازی بخوریم!!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب چ تاثیری داره اینا اخه؟بازم مثل همیشه سریع باهاش خوب بشم؟

نمیخوای بشی؟؟

میخوای تا ابد دعوا کنی؟ 

تا الان دعوا کردی خوب شد؟ 

مایحتاج داد؟ برای مادرش نخرید ؟ 

بدتر رفت کشیده شد طرف خانواده اش !

من چ خوبم چ بد چ دعوا کنم چ نکنم هرچی هم بشه هیچ موقع طرف منونمیگیزه😔

طرف گرفتن رو فعلا بیخیال ، 

طرف اینقدر از طرف زندگی مشترک زده شده میره صد خودش رو میزاره خونه پدرش یعنی ترجیحش اینه اون طرف باشه تا اینطرف ، 

ببین اونا براش چکار میکنن تو یک چشمه یک قسمت یه کوچولو مثل اونا باش ، بعد ببین هنوز اینجوریه!!!

طرف گرفتن رو فعلا بیخیال ، طرف اینقدر از طرف زندگی مشترک زده شده میره صد خودش رو میزاره خونه پدرش یع ...

چجوری باشم؟ گولش بزنم دروغ بگم مثل اونا ب شوهرم

خیلی حرفاش سنگین بود میگ کاری نکن دستتوبشکونم