2777
2789
وااا چی میشه مگه شاید برای تو خیلی عجیب غریب و بد به نظر بیاد ولی از نظر اون خانواده خیلیم خوبه تو ا ...

خب چرا حالا داری گارد می گیری😐🫴

الانم صرفا گفتم برام عجیبه همین

بعدم قرار نیست نظر همه یکی باشه که

سعی کن به نظرم احترام بذاری

چه اسم قشنگی داریییی🥹

مرسی عزیز دلممممم🥲😍😍

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موندن نداره که دلشون خواسته فرزند اوردن خرجشونم خودشون میدن

در جواب اون پیامت گفتم نه این حرف

بعدم هیچ وقت نگفتم چرا بچه آوردن

گفتم واسم عجیبه

و این که صرفا گفتم نظر خودم اینه که دوس ندارم( حق دارم نظرخودمو داشته باشم طبیعتا :) )

در جواب اون پیامت گفتم نه این حرفبعدم هیچ وقت نگفتم چرا بچه آوردنگفتم واسم عجیبهو این که صرفا گفتم ن ...

پس اشتباه ریپ زدی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
نه بچه های خاله منم همینطورهپسر خالم از همه بیشتر واسه خواهرش ذوق دارعکلا مشکلی تو این موضوع نمیبینم ...

اولا من کلا استیکر خنده میذارم پشت پیامام می تونی به تاپیکای قبلم مراجعه کنی و ببینی :|

ثانیا یادم نمیاد جایی گفته باشم این مسئله خنده داره

خوبین باهم؟اختلاف سنی زیاد بهتره یا بدتر؟

والا من مادرم کلن قصد بچه دوم نداشت..اینم ناخواسته بود..خیلی جیگر و خواستنی هست..بماند که من براش مادری کردم و همه کاراش ب دوش منه..حتی الانم ک ازدواج کردم وقتی مریض میشه تب میکنه میارمش خونه خودمون..بستگی ب دید خود آدم داره..اگه اون نبود پدرو مادرم بعد ازدواج من خیلی غصه تنهایی و میخوردن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍