2777
2789
عنوان

خانومای باردار حال و هواتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 85 پست
بفکر تو دلیت باش ک نسبت ب رفتارهاش بی تفاوت باش،در حق اون نخود تو دلت داری ظلم می‌کنی میدونم سخته ول ...

عزیزم خونمون دادیم رهن تا دو ماه دیگه قرار دادش تمومه وگرنه لححححظه ای اینجا وانمیستادم، الانم اگه رفتم دیگه پشت سرم نگاه نمی‌کنم، حیف شخصیت آدم، ما خودمون خیلی مهمون نوازی ولی خانواده شوهرم فوق العاده سردن و بی تفاوت نسبت به ادما

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
مشکل اینه خونم رهنه تا دو ماه دیگه، فعلا وسایلا گذاشتیم اینجا، ولی به شوهرم گفتم بیای یککک دقیقه هم ...

خوب نمیتونی خودت آشپزی کنی من باشم ی تک شعله یا گاز میزی میخرم از این کوچیکا می‌شینم برای خودم آشپزی میکنم مادرشوهر هیچ وقت خودمادر آدم نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نمیتونی خودت آشپزی کنی من باشم ی تک شعله یا گاز میزی میخرم از این کوچیکا می‌شینم برای خودم آشپزی ...

یه اشپزخونه داااغونی داره یه دونه گاز کثیییف داره که فقط یه شعلش کار میکنه، بعد جالبیش اینه مثلا من استراحت مطلقم شوهرم گفت برو اونجا فلانی خیلی هواتو داره بهت میرسه برات غذا میپزه😥 الان من به جایی رسیدیم من باید بپزم بذارم جلوش. حسادت میکنه من باردار شدم و پدرشوهرم عاشق پسره، فکر میکنه بچه های خودش میرن تو حاشیه، بدبختی ما رو باش

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
خدالعنتش کنه 😐آخه چرا اینجورین مادر شوهرمنم افریطع اس

الههعی، پس همدردیم، خدا ازشون نگذره، به این فکر کنن که خودشونم دختر دارن اگر در آینده اینجوری باهاشون رفتار بشه چقدر عذاب میکشن

هفته هفتممحالت تهوع دارمسرگیجه دارم خیلی عصبیم بدجوری

سونوی قلب کی میری؟

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
رفتم

اوکی بود؟

اولین روز آخرین پریودت کی بود؟

من فردا ۷ هفته م تموم میشه

۲ آذر اولین روز آخرین پریودم بود

می‌خوام ده روز دیگه صبر کنم برم سونو

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
اوکی بود؟اولین روز آخرین پریودت کی بود؟من فردا ۷ هفته م تموم میشه۲ آذر اولین روز آخرین پریودم بودمی‌ ...

۲۳ ابان بود

الان منم ۷ هفتم تموم میشه

دکترم سونوم دید گفت ۷ هفتمه

همه چی اوکی بود خداروشکر

داروها بیشتر دارو معده هستن

بهمن باید واسه NT برم

۲۳ ابان بودالان منم ۷ هفتم تموم میشهدکترم سونوم دید گفت ۷ هفتمه همه چی اوکی بود خداروشکرداروها بیشتر ...

مرسی عزیزم پس هفته دیگه میرم سونو که زود نباشه