2777
2789
عنوان

یه سفارش داشتم رسیده میبینم اشتباه فرستاده بعد پرو پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 97 پست

من، رنگی و که فرستادن، بیشتر دوس دارم...قشنگه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتم پرو پرو ویس داده انسان جایز الخطاست ما روزی 4000 تا بسته میفرستیم میشه اشتباه کردولی شوهرم می ...

توام برو زیر پستش کامنت بزار هرچی خواستی بگو بعدم تهش بگو به قول خودتون با چیز اشتباهی که فرستادی انسان جایزه الخطاست ممکنه نظر منفی راجب خراب کاری شما بده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان دارم خونه لاو کیک ولی خیلی صورتیه بدک نیس ولی دوس داتشم هاش هاش هم تست کنم ک اینجوری شد

خیلی صورتی به صورتای سبزه و گندمی میاد اگه پوستت سفید کلا معلوم نمیشه رو پوستت

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

من خوشم از رنگش اومد ولی اینکه به پوستتون میخوره یا نه رو نمیدونم واقعیت 

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

الان ویس داده یا برگشت بزنید یا برا خرید بعدی تخقیف بدم بهتون چیکار کنم؟

به نظرم تخفیف رو بگیر بهتره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان ویس داده یا برگشت بزنید یا برا خرید بعدی تخقیف بدم بهتون چیکار کنم؟

به نظرم حیفه رنگش قشنگه اگه پوستت سفید هست بهت مباد نهایتش با تخفیف اون رنگ قبلیه رو دوباره خرید بزن

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

۲۰۰ مثلا سفارش دادم ارزون دربیاد برام شهر خودم ۴۲۰ میفروشن

چقدز گرون من دیروز بازاراچه دیدم ۱۰۰😐حیف صورتی مخملیش ندیدم اصلا وسوسه شدم همه رنگاشو بخرم!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
تو برو ادبیات عربی پاس کن بزرگ شدی بیا صحبت کن

تو نمیخواد نگران باشی حداقلش اینه شعورم از تو بیشتره 

که هرجوری میخوان باشم باشماا 

ولی به هیچکس توهین نکنم

بیکاره بی آرررر😁