2777
2789
عنوان

نطرتون درمورد این مادر چیه

197 بازدید | 22 پست

الودگی هوای تهران وقتی مدارس تعطیل میشه اون روز بچشو بیرون نمییره 

فست فوت خیلی کم بش میده اگ دلش بخاد بچه بش میده وگرنه جز رزیم عدایش نیست 

قطره هاش همیشه میده شاید یکی دوماه نداده باشه 

از خوردن خودش میزنه ولی بچش خوب میخوره 

تفریح خیلی نمیتونه ببرش چون خودش مریصه توانایی گردش بردن بچش خیلی نداره 

تو خونه باش بازی میکنه

گاهی بچه خیلی ادیت میکنه عصبی میشه داد میزنه ولی خیلی نه کم 

سالی یبار چکاب میبرش ازمایش میده 

اسباب بازی درحد کم میتونه بخره و ارزون بیشتر خودش درست میکنه براش 

لباس بیرون خوب میخره ولی تو خونه خیلی نمیتونه بخره هی بچه تکراری میپوشه ورنگ و رو رفته 

بش محبت میکنه 

همیشه حواسش بش هست 

نطرتون ؟چیزیم میخاین بپرسین بپرسین 

دو تا کار اشتباه انجام میده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مامان نرماله 

خوبه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بنظرم در حد و توان خودش برای بچه داره میزاره ، مثل هر مادری!! 

لینکه اون ها رو بهش نمیده بخاطر سلامتی و سبک زندگی خود بچه است 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

کدوم

اینکه زیاد از خودش بزنه

و اینکه لباس تو خونه ای کم می‌خره

هر دوش رو بچه اثر بد داره :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

[QUOTE=367447705]مامان خوبیه ولی بچه تفریح و بیرون هم میخواد تو هوش هیجانی و اجتماعیش خیلی تاثیر داره[/QUOTE

متلا سه هفته میبنی هر هفته یبار میبرمش بیرون بعد یه هفته که بهترم هر روز میبرمش خیلی بد؟