2777
2789
عنوان

نزدیک سه ماهه چیز قندی نخوردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 57 پست
مگه فست فود هم باید حذف بشه ؟ توفست فود هم قند مصنوعی هست ؟ میشه بگی چه غذایی

فست فود خب مضره کلا قند ک نداره ولی پذیرش. نوشابه نباید خورد.  ماهی دوبار عیب نداره برا چیت . چیت نباشع زندگی سخت میشه ولی چیت من معمولا جوجه کباب به مقدار زیاد زیاد بود ‌ .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ۱۲ کیلو کم کردم

دیگه چیکار کردی بمنم میگی 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

دیگه چیکار کردی بمنم میگی

من روزی نهایت ۱۰۰۰ کالری میخورم .قندیجات حذفه کلا.  فست فود خیلی کم .. بیشتر پروتئین و مرغ میخوردم‌.برنج هفته ای سه بار اونم ۵ ۶ قاشق . نونم خیلی کم جاش تست پروتئین میخورم خیلی تاثیر داشته 

شام ناهار میانوعده چی میخوری

شام و ناهار معمولا پروتئین مث مرغ بی برنج . یا مثلا کتلت با کاهو میخورم . خورشت با برنج کم . بشقاب سبزیجات .. سالاد زیاد بدون سس ..

همبرگر خونگی نصفی بدون سس با یکم نون ..

خوراک لوبیا یه کاسه کوچیک 

برنج خیلی کم مث استامبولی اینا ولی کم .

میان‌وعده هم میوه متوسط. یا انجیر خشک .توت .آجیل به اندازه یه مشت ریز 

میوه فقط موز نباشه . یا نصف لیوان انار خوبه .

چای زیاد آب زیاد ولی نوشیدنی های قند دار نه . و حتما در هفته ی بار چیت که دچار استپ وزنی نشم .فست فود هم با نوشابه رژیمی دو سه هفته یک بار .. 

شام و ناهار معمولا پروتئین مث مرغ بی برنج . یا مثلا کتلت با کاهو میخورم . خورشت با برنج کم . بشقاب س ...

ممنون برام نوشتی

من اکثر وقتا تنها بودنی ناهار نمیخورم فقط شام میخورم این خیلی بده؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ن اتفاقا .منم خیلی وقتا شده ناهار نخوردم بهتره که

اخه بعضیا میگن ناهارنخوردن بدتر چاق میکنه 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛