2777
2789
عنوان

به نظرتون برم کلاس نقاشی یا وقت هدر دادنه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 34 پست

نقاشی یا کلا کارهای هنری مثل مدیتیشن عمل می کنند. شما زمانی که تمرکز کردید روی کار، نمی تونید فکر و خیال کنید و این خیلی مفیده (این فکر و خیال منشا بیشتر ناراحتی های روح و روان ماست). 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نقاشی یا کلا کارهای هنری مثل مدیتیشن عمل می کنند. شما زمانی که تمرکز کردید روی کار، نمی تونید فکر و ...

من که نابودم افسردم امضامو بخونین 

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر خوبه که نگو ببین وقتی تلاش میکنی یه طرح رو بکشی از وسطاش متوجه میشی که کاملا گم شدی توی نقاشی ...

چقد عالی😍شما چی میکشین؟مداد رنگی چی استفاده میکنین

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

اگه علاقه داری برو ..خیلی خوبه

من دخترمو پارسال فرستادم تو۱ماه فقط چشم وابرو مژه یادداد..بعدچون وسایلاشگرون بود نشدبفرستم ادامه بده🥲ولی الان توفکرش هستم چون دوستداره بفرستم ..یه کم پس اندازکنم بعد

مدرک طراحی گرفتمالان ترم ۳سیاه قلمم

من سیاه قلم ندوس انگار مداد رنگی بهتر روحیمو شاد می‌کنه ولی هرجا میرم بیشتر سیاه قلم میکشن جدی دلیلش چیه

اگه علاقه داری برو ..خیلی خوبهمن دخترمو پارسال فرستادم تو۱ماه فقط چشم وابرو مژه یادداد..بعدچون وسایل ...

چه نقاشی ای می‌رفت که میگین گرون بودن؟اخه منم نمیتونم زیاد هزینه کنم هزینه دانشگاهم سر به فلک کشیده

من سیاه قلم ندوس انگار مداد رنگی بهتر روحیمو شاد می‌کنه ولی هرجا میرم بیشتر سیاه قلم میکشن جدی دلیلش ...

برای شما سیاه قلم‌ بنظرم فعلا خوب نیست 

رنگی کار کنی بهتره

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

برای شما سیاه قلم‌ بنظرم فعلا خوب نیست رنگی کار کنی بهتره

آره برای همین میگم یکم چیزای رنگی رنگی ببینم از بس بدبیاری اوردم

من که نابودم افسردم امضامو بخونین

روحشون شاد. 

به نظرم حتما نقاشی را شروع کنید، خیلی می تونه مفید باشه. اگر می تونید حتی در حد نیم ساعت ورزش یا پیاده روی کنید. با آدم های مطمئن و دلسوز درد و دل کنید. خوابتون را تنظیم کنید. اگر روانپزشک براتون دارو تجویز کردند، حتما استفاده کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چه نقاشی ای می‌رفت که میگین گرون بودن؟اخه منم نمیتونم زیاد هزینه کنم هزینه دانشگاهم سر به فلک کشیده

البته دخترم کلاس سیاه قلم میرف..مثلا یه تراش مخصوص همین کار میخاستیم بخره ۶۵۰هزاربود. .فقط تو۱ماه بالای ۳م هزینه کردیم..اگه واقعاداشته باشی بری یادبگیری..بعدش راحت میتونی کلاس بزاری شاگردبگیری عوضش درمیادهرچی خرج کردی..

اره خوبه. سرگرمت میکنه. یه هنر یادمیگیری یه حرفه

بعد وقتی یه اثر هنری خلق کنی خودت کیف میکنی اصلا

نگاش میکنی لذت میبری میگی وای یعنی اینو من کشیدم😁

یه ارامش عجیبی هم داره نقاشی کردن

اگه علاقه داری بیخیالش نشو

خودم چون نقاشم اینو تجربه کردم

بعد یه مدتم اگر دوست داشتی میتونی بزاری تابلوهاتو بفروشی کسب درامد کنی

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

روحشون شاد. به نظرم حتما نقاشی را شروع کنید، خیلی می تونه مفید باشه. اگر می تونید حتی در حد نیم ساعت ...

ممنون .۶ماه دارو مصرف کردم خوب بود ولی خاستم منفجر بشم از بس چاق شدم مجبور قطع کنن