2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه

منم دارم این جن خیلی سرسخت هست و به آسونی دست از سر آدم برنمی داره یه کانالی توی تلگرام پیدا کردم ادمین راهکار قرآنی برای سه هفته میده بعدش هم از پشت گوشی برات دعای قرآنی یا رقیه شرعی میخونه اگه بتونی بری کردستان از نزدیک دعا بخونه تاثیرش بیشتره من که بخاطر همین جن عاشق خیلی افسرده و بی حوصله شدم اصلا نتونستم نمازهامو سر وقت بخونم و برنامه ی قرآنی که داد منظم انجام بدم  

نه ولی سه سال پیش نماز میخوندم و همزاد اومد سراغم پس مال نماز نیست الان فقط ماه رمضان نماز میخونم

ببین نماز بخونی خیلی بهتر .

یا کاری کردی که آمدن سراغت یا برات طلسم زدن یا جن عاشقه که دوست دار از این چند مورد یکیش هست

من میخونم ولی همین علائمو دارم!

اجنه به آسونی بدن انسان رو ترک نمیکنن باعث اذکار صبح و شام رو بخونی و آب قرآنی درست کنی و از همون آب غسل کنی و تصاویر و عروسک و مجسمه انسان و حیوانات رو از تو خونه جمع کنی غیبت و گناه نکنی حجاب رو رعایت کنی  شب تا صبح سوره ی بقره تو خونه پخش بشه بعدهم رقیه شرعی باید یه روحانی برات بخونه اگه جن بدن رو ترک کنه باز دوباره نماز نخونی یا گناه کنی برمی گرده

درست شد رفته؟

من هیچ وقت نتونستم برنامه رو کامل انجام بدم زود خسته میشم برا همین به اون روحانی نگفتم برام رقیه شرعی بخونه چون گفت حتما باید سه هفته برنامه منظم انجام بدی بعد برات رقیه بخونم