2777
2789
عنوان

منتظرم شوهرم بیاد یه دعوای حسابی باهاش دارم بیاید ببینم حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
دعوانکنییییییییییییییی قبل دعوادوتاسوال ازخودت کن کجای زندگیشم کجای زندگیم ازجواب هیچ کدام بودسرتوبک ...

نمیتونم دعوا نکنم خون ب دلم کرده اعصاب و روانم و خراب کرده افسردع ام هروزم تکراریه دیوونه شدم تو خونه

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی نیست باهاش برم خونمونم شهرکه خیلی دوره ب خوده شهر باید ماشین بگیری بری اسنپم نمیاد اینجا شدم یه ...

منم خیلی تنهام کاش ی شهر بودیم می‌رفتیم باهم بیرون شوهرم دلش میخواد بریم بیرون من ازش متنفرم 

منم خیلی تنهام کاش ی شهر بودیم می‌رفتیم باهم بیرون شوهرم دلش میخواد بریم بیرون من ازش متنفرم

چراااا قدرشو بدون من از شوهرم شانس نیوردم مث پیرمرداس فقط بخوابه و بره تو گوشی منم پیر کرده

کاش مردابفهمن زنی ک غرمیزنه دعوامیکنه بحث میکنه زندگیشودوس داره مردزندگیشودوس داره زنااگ ازاین کاران ...

لیاقتشون همون زنایی ان ک محل سگ‌ب شوهر نمیدن فقط ب خودشون میرسن غذا درست نمیکنن خیانتم میکنن همون شوهره میمیره براشون

[QUOTE=367447171]چراااا قدرشو بدون من از شوهرم شانس نیوردم مث پیرمرداس فقط بخوابه و بره تو گوشی منم پیر کرده[

حالم ازش بهم میخوره خیانتکاره.میگم شاید شوهرت افسردگی داره اینا علائم افسردگیه

اسی هرچی مامیگم انگارمیخای کارخودتوکنی پس بیابه ماهم بگوچی شد

هیچی اومد دعواهم کردم اصن جوابمم نداد🫤🫤فقط خودم سر درد گرفتم و گلوم پارع شر

هیچی اومد دعواهم کردم اصن جوابمم نداد🫤🫤فقط خودم سر درد گرفتم و گلوم پارع شر

اشتباه کردی حالاک جواب ندادتوام محل نده بیخیال گاهی وقتامیگم خدایااین روزگارک داره میگذره کاش حداقل خوش میگذشت🫂