2777
2789
عنوان

منتظرم شوهرم بیاد یه دعوای حسابی باهاش دارم بیاید ببینم حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
دعوانکنییییییییییییییی قبل دعوادوتاسوال ازخودت کن کجای زندگیشم کجای زندگیم ازجواب هیچ کدام بودسرتوبک ...

نمیتونم دعوا نکنم خون ب دلم کرده اعصاب و روانم و خراب کرده افسردع ام هروزم تکراریه دیوونه شدم تو خونه

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی نیست باهاش برم خونمونم شهرکه خیلی دوره ب خوده شهر باید ماشین بگیری بری اسنپم نمیاد اینجا شدم یه ...

منم خیلی تنهام کاش ی شهر بودیم می‌رفتیم باهم بیرون شوهرم دلش میخواد بریم بیرون من ازش متنفرم 

منم خیلی تنهام کاش ی شهر بودیم می‌رفتیم باهم بیرون شوهرم دلش میخواد بریم بیرون من ازش متنفرم

چراااا قدرشو بدون من از شوهرم شانس نیوردم مث پیرمرداس فقط بخوابه و بره تو گوشی منم پیر کرده

کاش مردابفهمن زنی ک غرمیزنه دعوامیکنه بحث میکنه زندگیشودوس داره مردزندگیشودوس داره زنااگ ازاین کاران ...

لیاقتشون همون زنایی ان ک محل سگ‌ب شوهر نمیدن فقط ب خودشون میرسن غذا درست نمیکنن خیانتم میکنن همون شوهره میمیره براشون

[QUOTE=367447171]چراااا قدرشو بدون من از شوهرم شانس نیوردم مث پیرمرداس فقط بخوابه و بره تو گوشی منم پیر کرده[

حالم ازش بهم میخوره خیانتکاره.میگم شاید شوهرت افسردگی داره اینا علائم افسردگیه

اسی هرچی مامیگم انگارمیخای کارخودتوکنی پس بیابه ماهم بگوچی شد

هیچی اومد دعواهم کردم اصن جوابمم نداد🫤🫤فقط خودم سر درد گرفتم و گلوم پارع شر

هیچی اومد دعواهم کردم اصن جوابمم نداد🫤🫤فقط خودم سر درد گرفتم و گلوم پارع شر

اشتباه کردی حالاک جواب ندادتوام محل نده بیخیال گاهی وقتامیگم خدایااین روزگارک داره میگذره کاش حداقل خوش میگذشت🫂