حلوای سوهانی .
یک و نیم پیمانه ارد سنگگ
۳/۴ (سه چهارم) لیوان روغن
یه لیوان و نصفی شیر
یه لیوان شکر
گلاب و زعفرون و پودر هل
اول شهد رو اماده کن
خب برای شهد یه لیوان شیر رو بزار روز حرارت دقت کن یه لیوان شیر اون نصف پیمونه اضافه رو نریز و بعد بهش شکر و زعفرون و پودر هل اضافه کن..شیر نباید بجوشه شکر ک حل شد بزار کنار شهد آماده است
حالا توی ماهیتابه یه لیوان و نصفی ارد به همراه نصف لیوان شیر و سه چهارم لیوان روغن اضافه کن و خوب هم بزن
بزار روی شعله با حرارت ملایم رو به کم حدودا یه ساعت هم بزن باید رنگش شبیه سوهان بشه اول خورد خورد میشه بعد اب میشه و روون بعد حدودا یساعت به رنگ دلخواهتون رسید حرارتو خاموش گن و شهد رو اضافه کن و بعد گهواره کن
دقت کن این حلوا حوصله میخواد نباید حرارتو زیاد کنی. وباید مدام هم بزنی
ولی فوق العاده خوشمزه و لطیفه