2777
2789
عنوان

بی رحم کی آخه بچه زیر دوسالو کتک میزنه 🥹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرهه چون فکر میکنم هست بچه بازه

مواظب بچه هاتون باشید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

الان بچه ها کجان؟ اگر از خونه شما را بیرون کردن کاش تماس پلیس می‌گرفتی صورت جلسه میکردن .اگر شک داری بهش  بدون بچه ها ت هیچ‌جا نرو. یا بمون خونه ت یا بچه ها را ببر. ولی اول مطمئن شو بعد بعضی شک ها بیجا هستن. 

وای نگو‌ تو رو خدا دلیل بر این نیست چون تو گوشیش دیدی همینجور باشع ببخشید مثلا شما فیلم پ و ر ن دوتا ...

نه خب اما نمیدونم یعنی فقط از رو کنجکاوی میبینن اینارو بعضی ها 

اما داره تو گوشیش گروه های اینجوری و فیلم هاشون یا چت

خب وقتی میبینم همش ایناست میگم حتما بچه بازه

الان بچه ها کجان؟ اگر از خونه شما را بیرون کردن کاش تماس پلیس می‌گرفتی صورت جلسه میکردن .اگر شک داری ...

آرهه فکر میکنم و شک هم دارم تو گوشیش مثلا گروه های اونجوری دیدم 

بچه ها پیشمن اومدم خونه مامانم 🥹 

دقیقا خُلم باید زنگ میزدم حتی شده واسه ترسوندنش 

این شد تجربه اما

آرهه فکر میکنم و شک هم دارم تو گوشیش مثلا گروه های اونجوری دیدم بچه ها پیشمن اومدم خونه مامانم 🥹 دق ...

برو پیش یه مشاور باش مشورت کن

شاید درست باشه یا شاید هم غلط

اونا کارشونو بلدن اگه شوهرت مشکل داره درمانش کنن

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری