2777
2789
عنوان

کوکوسیب زمینی بلد نیستم درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 61 پست
من سیر میزنم..تخم مرغم نمیزنم

با سیب زمینی ابپز بدون تخم مرغ ؟ 

پیاز و اینا؟

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هرجور درست میکردم بد میشد تا وقتی که اندازه های درستش اومد دستم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

تخم مرغ زیاد بدمزه ش میکنهپیازچه بزنادویه زیادو تایم زیادی بذار سرخ بشه

ادویه چی؟

نه اصلا ولی گوشت چرخ کرده میزنم کلی ورزش میدم با پیازو سیر ودیگه ادویه عالی میشه

این ک میشه کتلت..دیگه کوکو سیب زمینی نمیشع

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤

یک مقدار سیب زمینی آب  آب پز کن بعد بکوب با چند عدد تخم مرغ نمک زردچوبه فلفل سیاه بذار تو روغن سرخ بشه 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
من ادویه میزنم سیرم میزنمزردچوبه نمک فلفل سیاه فلفل دلمه نگینی پاپریکاپودر سیر خیلی خوشمزه میشه

سیبزمینی چجوری ابپز یا خام 

پیازم میزنی؟

خب من هربار درست میکنم بد میشهاز کتاب اشپزی اژ گوگل از هرجا

دقیق مثل دستور جلو میری؟

من همه غذاهارو با گوگل درست میکنم هیچی بلد نیستم خیلیم خوب میشه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
دقیق مثل دستور جلو میری؟من همه غذاهارو با گوگل درست میکنم هیچی بلد نیستم خیلیم خوب میشه

ببین در کل دستپختم بد نیست

کوکوسیبزمینی به دستم نمیاد