2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 148 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خودتون نگفتید انتظار داری تبریک بگه معلومه به مادرشوهرت هم برمی خوره که یه بچه خبر حاملگیتو بهش بده تبریک نگفته چون ناراحت شده یا گفته وقتی منو غریبه دیده یه کلمه نگفته حامله ام واسه چی به روش بیارم کار خودت درست نبوده عزیزم انقدر مادرشوهرارو بد نشون نده یعنی چی معده ام درد می کنه منم بودم بهم برمی خورد 

حتی از منم متنفر باشه ی تبریک فک کنه انداخته جلو سگ انقد نامهربانی رو من درک نمیکنم

انقدر خودتو سطح پایین نبین 

چرا باید دخترت بگه همسرت زبون نداشت بگه دارم بابا میشم 

والا منم که هنوز سنی ندارم یکی بیاد اینجوری خبر بده میزنم به نشنیدن ببینم بزرگتر بچه چیزی میگه یا نه

خب میومد میپرسید

خانم عزیز اول اینکه به مامان خودت زودتر از همه و شخصا گفتید، به مادر شوهر که رسید به دخترتون گفتید بگه خوب اون مادر شوهر طفلک فکر کرده دخترتون از جانب خودش خبر داده، مقصر شمائید و دوست هم ندارید قبول کنید پس بحث با شما بیهوده است

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
انقدر خودتو سطح پایین نبین چرا باید دخترت بگه همسرت زبون نداشت بگه دارم بابا میشم والا منم که هنوز س ...

شوهر من خونه پدرش خجالت میکشه بگه سیر نشدم بازم برام بریز حالا بره اینو بگه

منم ی مادرشوهرم با این کارت مخالفم شما خودت میگفتی یا بقول دوستان با ی جعبه شیرینی نیومدی یا حداقل میگفتن ی سورپرایز داره دخترم .هر چ دوستا گفتن تو مخالفش گفتی قبول نکردی از شیرینی هم گفتی میگن ای وی اف .حالا اگرم فک کنن چ میشه .انشالا عروس منم باردار بشه بیا هر جور دوست داشت ب من بگه ولا ماهم خوشحال میشیم ما غول نیستیم