2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 148 پست
همین دیگهاستارتر میگه اگه دخترش بود اینطوری نمیکردخب معلومه چون دخترشم اینطوری نمیکرد

دقیقا ،زنداداش من تا تولد بچه اسمش رو بهمون نمیگفت واقعا دلیلش رو نمیدونم کافیه با هم مثل یه همسایه یارفیق معمولی رفتار کنیم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتهبچه رفته تو آشپزخونه گفتههر چیزی اصولی داره طبقش رفتار نکنی تبعاتش پای خودته

اره دیگه واقعا هم همینه

مثلا استارتر که مهمون بوده میتونسته یه شکلات یا یه جعبه شیرینی بخره و خبر بده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقا ،زنداداش من تا تولد بچه اسمش رو بهمون نمیگفت واقعا دلیلش رو نمیدونم کافیه با هم مثل یه همسایه ...

خب من که گفتم ولی به ی ورشم نبود خودش پدرمو در اورد انقد میگفت یکی بیار بچت تنهاست حالا که اوردم پس چی شد

اگه شیرینی میگرفتم میگفتن رفته ای وی اف بچه دار نمیشده

چه‌ربطی داره؟‌ چقدر‌‌شما عجیبی، با کلی استدلال و بهانه عجیبتر، شما یه بچه داری چرا باید این فکر و بکنه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیگ هرکی ی فرهنگ و شخصیتی داره پس ناراحت نشو تبریک نگفته چون نشنیده از زبون بزرگتر تو راهی

من که فکر میکنم اصلا جدی نگرفته

چون بچه گفته

مگر اینکه استارتر خودشم گفته باشه و مادرشوهر تبریک نگه

که اون دیگه حتما یه داستانی داره

پس چجوری بگم صد دفعه گفتم معدم درد میکنه حالم هوب نیست ترشی نمیتونم بخورم ی کلمه نگفت برای چی که منم ...

وا چه توقعاتی داری

حالا اگه عروس خودت اینطوری می گفت چشماشو در نمیاوردی🤣

شوخی کردم

ولی خب طرز گفتنت خوب نبوده

مگه خلاف کردی که خجالت بکشی

توقعت رو هم کم کن

چون شما اونارو نمیشناسید

والا همه‌دارن بهت میگن روش شما اشتباه بوده شما نمیپذیری بعد انتظار چی‌ داری؟‌