sanaz_na مدیر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 558 عنوان درس کافیه | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 48 پست دیگه میخوام برم عروس یه حاجی بازاری شمعبای چند میلیونی تن کنم و روسری های برند بپوشمتا ارنج النگو دست بندازم و فقط محمد جواد و محمد حسینم رو بزرگ کنم 1403/10/18 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bastanivanili عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1234 چاره چیه کلا زندگی سختی خودش رو داره باور کن ازدواج هم سختی خودش رو داره ،بچه دار شدن،تربیت و محافظت ... اره والا نمیدونم چرا انقد سخت شده همه چی این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
sanaz_na مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 558 الهی عزیزم کاش به جای اومدن به نی نی سایت میرفتی استراحت میکردی این اکانتم رو بعد دو سال فعال کردم، فقط برای اینکه گاها بیام اینجا درد و دل کنم😅چون توی خوابگاه بودم و نمیتونستم با کسی صحبت کنم خیلیبرای همین گفتم اینجا یه ذره صحبت کنم؛ شاید مودم عوض شد
اردک_تک_تک عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 7406 این اکانتم رو بعد دو سال فعال کردم، فقط برای اینکه گاها بیام اینجا درد و دل کنم😅چون توی خوابگاه بود ... چه عالی منم گه گاهی میام ولی خیلی دوس دارم کلا بزارم کنا محیطش سمی شده