2777
2789

بچه ها امروز روز چهار پریودم هست دکترم بهم لتروزول داده از دیروز بخورم

برای 26ام نوبت داده برم برا سنو سایز فولی

ولی من خیلی دلم خوش نیست اخه خیلی ی هویی شد ی ماه مکمل داد کلا بهم حس میکنم بعد سه هنوز جا داشت مکمل بخورم

بنظرتون چیکارکنم تو این روند نتیجه مثبت بزاره

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازمایش اسپرم شوهرت خوبه؟؟چند وقته. اقدامیاگه. زیر. یکساله. ای یو ای برا چی

نه چهارساله نمیشه 

شوهرم سالمه گف ی کم خیلیییییییی کم تحرکش کنه که گف اصا اونقد مهم نی فقط ویتامین E داد بهش مشکل تخمک خودمه ضعیفه

ن ب دکتر تو نه ب دکتر من که بعد دو سال هنوز داره قرص و مکمل میده حتی ده بار گفتم عکس رنگی بنویس ننوش ...

باید بری متخصص ناباروری و آی وی اف منم تازه دارم میرم قبل اون متخصص زنان رفتم سه سال الکی بود

نه چهارساله نمیشه شوهرم سالمه گف ی کم خیلیییییییی کم تحرکش کنه که گف اصا اونقد مهم نی فقط ویتامین E ...

ژل رویال نداده. بهت

برو ای یو ای کن

نگران نباش

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ن ب دکتر تو نه ب دکتر من که بعد دو سال هنوز داره قرص و مکمل میده حتی ده بار گفتم عکس رنگی بنویس ننوش ...

دکترتو. عوص کن

عکس رنگی. واجبه 

دکترتو. عوص کنعکس رنگی. واجبه

آره میخوام برم جای دیگه 

البته چون یه بار باردار شدم و سقط شد هم داره تعلل میکنه 

ولی باز بعد از شش ماه لتروزول الان تغییرش داده ب کلومیفن فقط و اووبوست و سلن پلاس و اینا 

ژل رویال نداده. بهتبرو ای یو ای کننگران نباش

نه میخواستم بخرم بار آخر تو سنو گف pco ترسیدم میگن خوب نیست برا pco بازم نمیدونم والا بخرم یانه

آره میخوام برم جای دیگه البته چون یه بار باردار شدم و سقط شد هم داره تعلل میکنه ولی باز بعد از شش ما ...

دکتر خوب برو فقط 

بخدا عمر میگیرن از آدم 

آره میخوام برم جای دیگه البته چون یه بار باردار شدم و سقط شد هم داره تعلل میکنه ولی باز بعد از شش ما ...

الکی دارو نخور

دوستم بعد سقط. دوماه. بعدش. باردار شد