2777
2789
عنوان

به نظرتون جواب این اولیا دانش آموزم را چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
عزیزم شما معلمی؟؟😑😑تا به حال معلم مدرسه ی پسرانه بودی؟؟!!!تشویق و تنبیه در کنار هم هست. نمیشه فقط ...

معلم اموزشگاه زبان بودم عزیزم مدرسه خیر

با اولیاش صحبت کنید ببرنش مشاور 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا فک میکنید تقصیر شما نیست و دلیلش رو جویا بشید منم دقیقا ی ادم فوق استرسی بودم و هی خواستم از مشا ...

عزیزم شما چرا برعکس متوجه شدید؟ من میگم اول استرس بچه باید درمان شه تا برسیم به آموزشش.با مادر بچه صحبت کردم خواستم ببرتش پیش مشاور. مادر بچه آموزش محوره. از بس سر درسش بهش فشار آورده روحش نابود شده. از منم می خواد برای آموزشش سخت گیری کنم من چه سخت گیری می تونم به بچه ای که از نظر روانی ضعیفه داشته باشم؟؟ باید مشکلش از ریشه با همکاری خانوادش حل بشه

عزیزم شما چرا برعکس متوجه شدید؟ من میگم اول استرس بچه باید درمان شه تا برسیم به آموزشش.با مادر بچه ص ...

سعی کن با بچه اول حرف بزنی ک دلیل اصلی رو بفهمین این فک کنم وظیفه هرمعلمی باشه من همیشه ب خواهرم و دوست پسرم(جفتشون معلمن) اینو میگم بنظرم وظیفه ی معلمه این کار اون بچه واقعا گناه داره تو اون سن واقعا نمیفهمه..  سعی کنید اون خونواده رو قانع کنید.. 

ممنم همینطور بودم توی دوره دبیرستان خیلی شدید از همه کمک میخواستم بابت این مشکلم الان رفتم روانشناس ...

دقیقا همینه 👏🏻👏🏻

منم وسواس فکری شدید داشتم دوره راهنمایی و پرش فکری

ولی مشاور مدرسه یادمه اهمیتی نداد

اونزمانم کسی نمیدونست روانشناس چیه ک مادرم منو ببره

دقیقا همینه 👏🏻👏🏻منم وسواس فکری شدید داشتم دوره راهنمایی و پرش فکریولی مشاور مدرسه یادمه اهمیتی ن ...

خیلی خیلی بیماری دردناکیه از کل زندگیم عقب افتادم با اینکه فک میکنم مستعد بودم و هستم.. 

گفتیم عزیزم.من با مدیر مطرح کردم گفتن.والدین آموزش محورند نه پرورش محور.دانش آموزشون نابود بشه می خو ...

نکته اینجاست اصلا این بچه اموزشی نمیفهمه مشکل داره

مشاور اگر داره مدرستون بگید اون تماس بگیره

در غیر این صورت همون حرف رو بزنید

بگید به شدت پرخاشگره و من به عنوان معلم دارم میبینم ک با دوستاش خوب نیست و تمرکزی روی درس نمیتونه داشته باشه

تاکید کنید ک بحث خواستن نیست نمیتونه

ذهنشو درگیر کنید

این بچه رواشناس لازمه

شما کاری براش نمیتونید بکنید

خیلی خیلی بیماری دردناکیه از کل زندگیم عقب افتادم با اینکه فک میکنم مستعد بودم و هستم..

دقیقااااا

منم همین اتفاق برام افتاد از درس و زندگی افتادم

بعدا ک خودم وارد حوزه روانشناسی شدم

فهمیدم چقدر کودک هستن توی مدارس ک اختلال دارن منتها همه فک میکنن یا خنگن یا بی تربیتن یا تنبلن

در صورتی ک مشکل دارن

دقیقااااامنم همین اتفاق برام افتاد از درس و زندگی افتادمبعدا ک خودم وارد حوزه روانشناسی شدمفهمیدم چق ...

دلم میخواد دهنمو باز کنم و گریه کنم من امسال کنکور دارم و این مشکل دیونم کرده روانشناس و روانپزشک نمیتونن کمکم کنن چیکار کنم.. 

دلم میخواد دهنمو باز کنم و گریه کنم من امسال کنکور دارم و این مشکل دیونم کرده روانشناس و روانپزشک نم ...

کرج دکتر میشناسم⚘️

الان مشکلت چیه؟؟؟

روانشناس خوب رفتی 

تشخیص چی بوده اصلا رفتی یا اگر خوب نبوده عوض کردی تشخیصی چیزی بدن؟؟؟

کرج دکتر میشناسم⚘️الان مشکلت چیه؟؟؟روانشناس خوب رفتی تشخیص چی بوده اصلا رفتی یا اگر خوب نبوده عوض کر ...

من هم روانشناس رفتم هم روانشنپزشک سرترالین دادن و ی قزص خواب روانشناس هم ک ادم نبودن ی کلمه حرف درست نزدن وسواس خیلی شدید دارم و نقص توجه و افسردگی دارم دیونه میشم و زندگیم داره رو ب نابودی میره.. 

بهش بگو سخت گیری های لازم رو کردم و بدون کمک والدین به هدف نهایی نمیرسین بگو حتما خانواده هم باید کنترل داشته باشند روی تکالیف منزل

و از این به بعد هر شب پیگیری کن تا اون خسته بشه

توپ رو بنداز تو زمین خودش

من هم روانشناس رفتم هم روانشنپزشک سرترالین دادن و ی قزص خواب روانشناس هم ک ادم نبودن ی کلمه حرف درست ...

الان قرص رو ادامه میدی؟؟

روانشناس رو عوض کن

البته میدونی نظرم چیه

اگر سراغ نداری پولو هدر نده

مشکلت چون درمانیه

یه سرچ بزن توی اینستا بهزاد چاووشی

کلینیکش توی تهران معروفه هم روانشناسی داره هم روانپزشکی

توی پی وی مشکلت رو بهش بگو

بگو ک یه روانشناس معرفی کنه از کلینیکش که کلا تخصص و کارش توی این مبحث باشه

بهت معرفی میکنه

انلاین مشاوره بگیر

معتبر هم هست