2777
2789
33 .

تو زبونت تلخ نیس فقط بی سیاستی

منم همینم تو دلم چیزی نیس ولی جلو زبونمو نمیتونم بگیرم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

گیرم تجربته . چیکا کنم؟ بزور برم زن بگیرم؟؟ نمیدن اقا

معلومه زبونت خیلی تلخه.اصلا صبور نیستی.

می‌تونستی بگی ممنون که مشاوره دادی ولی من خودم رو بهتر میشناسم وتموم.ولی به جاش گارد میگیری وحمله می‌کنی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگه واقع بین باشین واقعا اخلاقتون طوری نیست که بتونین یک رابطه طولانی مدت رو بسازین اینطوری که خودتون میگین. اونطوری هم خودتون اذیت میشین هم طرف مقابل

پس تراپیستتون حرف درستی هم زده

خب اگه واقع بین باشین واقعا اخلاقتون طوری نیست که بتونین یک رابطه طولانی مدت رو بسازین اینطوری که خو ...

خب بفرماید نیاز و جنسی و عاطفی رو چیکارش کنیم؟

معلومه زبونت خیلی تلخه.اصلا صبور نیستی.می‌تونستی بگی ممنون که مشاوره دادی ولی من خودم رو بهتر میشناس ...

مگه شما مشاوری؟ وقتی از رو ترحم تو تاپیک کسی نظر میدی همسن میشه . من با همین ماشینم با ده تا دختر میتونم باشم.  فرقیم نداره چجوری باشه . پس انقد بازارگرمی برا ازدواج نکن

کی گفته نمیخوام . وقتی خود تراپیست بگه قیدشو،بزن خواستن یا نخواستن من مهمه؟

من گفتم که رو خودت کار کن میگی نمیشه رو چی کار کنم تراپیست اینو گفته یعنی خودت نمیخوای دیگه چشمت به دهن تراپیسته فقط

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)