2777
2789
ی جیزی تو همین مایه ها

اگر اينجوره خيلي بده قلب طرف ميشكنه حرمتش پايمال ميشه  اگرم اعتقاد نداري كه ميدونم نداري ولي براي امتحاني يكي دو قسمت زندگي پس از زندگي كه راجع به كسايي بوده كه زبون تند داشتن و عصبي بودن ببين شايد اتفاقي درونتون افتاد 

از امروز شروع كنين هر حرفي خواستين بزنين حتي تو عصبانيت قانون اولتون اين باشه كلمه فحش تو حرفاتون نب ...

بعد گفت وسواس فکریم داری ک باعث میشع عصبی بشی و نتونی کنترل خشم داشته باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسواس فکری . و عدم ،کنترل خشم . داشتن کلیه طرحواره ها

پس باید ابتدا روی وسواس و خشمتون کار کنید، برای خشمتون از ۳ ثانیه صبر در برابر هر کاری شروع کنید، مثلا موقع تایپ ۳ ثانیه صبر کنید و بعد تایپ کنید، موقع غذا خوردن و هر کار دیگه ای، تا اروم اروم روی اعصابتون کنترل داشته باشید و از طرفی ببینید چه چیزهایی باعث خشمتون می شن ردی اونها کار کنید، ریشه اشون رو پیدا کنید

مورد بعدی وسواس فکریتون هست تمام افکاری که دارید رو و براش نشخوار می کنید روی کاغذ بیارید و با خودتون تکرار کنید، بعد ارزیابی کنید مواردی که مهم نیستن دور بریزید، موارد مهن و ضروری براشون راه حل پیدا کنید

طی ۳ ماه احتمالا ۶۰_ ۷۰ درصد خشمتون بهتر و ۸۰_۹۰ درصد وسواستون برطرف می شه البته بسته به خوش خیم و مزمن بودن وسواستون داره

واقعا هم فایده نداره .

خودتون بايد بخواين فقط خودتون 

يه چيزي هم بگم هرچند اعتقاد ندارين ولي بذارين بگم 

كسي كه رو خودش كار ميكنه و ذاتا عصبيه و روزي صد تا فحش ميداده اما اونو كمش ميكنه سعيشو ميكنه و اونو ميرسونه به هشتاد تا، هفتاد تا و همينجور كم ميكنه خيلي ارزشش بيشتر از كسي هست كه ذاتا آدم آروم و صبوريه كه حتي به راحتي ميتونه يك فحش هم نده خدا انتظارش از اين آدم خيلي بيشتره 

مثلا ب دختره گفتم وضع مالی بابات چنگی ب دل نمیزنه خودت تحصیلاتت چنگی ب دل نمیزنه ولی من بات موندم

اگه اینجوری گفتی که پس خواهشا به حرف تراپیستت گوش کن و طرف کسی نرو 😐

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
مثلا ب دختره گفتم وضع مالی بابات چنگی ب دل نمیزنه خودت تحصیلاتت چنگی ب دل نمیزنه ولی من بات موندم

خب زبونت تلخه یا خیلی رک حرف میزنی و اینا رو بیخیال

عقل که داری فکر کن راجب چیزی که قراره بگی،اینجوری نمیشه