2777
2789
عنوان

کسی میدونه حسادت از چی میاد و چطور میشه مهارش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 30 پست
خیلی سخته ،نمیدونم چرا قسمت و سرنوشت با بعضی ادما اینجوری میکنه خوش بحال کسایی که از این مشکلات ندار ...

وقتی میریم جایی تفریح کنیم کوفتم میکنه ایقد باهاش بهم بدمیگذره چندبار خواستم طلاق بگیرم هربار یه جوری شد که نتونستم 

نظرشمام محترمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو نمیتونی هیچوقت حس منو درک کنی چون من از بچش متنفرم ،انگار یه نوع حس باج دادنه به شوهرم که بخاطر بچش بهم محل بزاره ،واقعا شوهرای مردم کوچیکترین اخمو تخمی کنند فوری طلاق میگیرند تو فکر کن من باید همش باج بدم به خودشو خونوادش به خاطر بچش که جز ادم حسابم کنند واسه همین دیگه نمیخوام ریخت بچشو ببینم 

بلاخره همه چیز درست میشه
۱۷

برو خدارو شکر کن که اولا پسره و لوسه بابایی نیست ،دوما تا یکسال دیگه به سن قانونی میرسه و حتی کم‌کم میره جدا زندگیشو میکنه ولی من چی بگم که بچش دختره کوچیکم هست و همشم تو بغل باباش میخوابه

بلاخره همه چیز درست میشه
برو خدارو شکر کن که اولا پسره و لوسه بابایی نیست ،دوما تا یکسال دیگه به سن قانونی میرسه و حتی کم‌کم ...

خدا به دادت برسه پیره پیر میشی دم همه روانپزشکیا میری من خودم خودکشی هم کردم ولی ناموفق

نظرشمام محترمه

عاره خواستم چاقو رو بکنم تو شکمم ازم بزور گرفتش فقط تونستم چندتا خط رو دستم بکشم

ببخشید دیونگی کردی هر چند که ادم به جنون میرسه و دیگه میفهممت کاملا

بلاخره همه چیز درست میشه
عاره ولی تو فکر کن پسر بی ننگ وعار وتنبل و بچه هامم اذیت میکنه

هعی چی بگم ولی تو اوضاعت بهتر از منه دیگه باید تقدیر رو پذیرفت شاید ماهم اینجوری داریم آزموده میشیم ،دنیا خیلی بی ارزشه به اینا فکر کن که شاید این ویروس جدیده بیاد بزنه به بچش یا خدای نکرده تصادف بکنه ،اونوقت مطمعن باش احساست عوض میشه و دیگه عذاب وجدان ولت نمیکنه ولی تا وقتی که شرایط اینه همش ارزو مرگشونو میکنیم که ای کاش این بچه اصلا وجود نداشتو این بچه حق منو خوردو فلان ولی کسی از ایندش خبر نداره پش یجایی باید رها کنیمو توکل کنیم‌به خدا چون بلاخره ماهم ادمیم با هزار ارزو و حقمونه ارامش ،خدا هم خدای همست 

بلاخره همه چیز درست میشه
هعی چی بگم ولی تو اوضاعت بهتر از منه دیگه باید تقدیر رو پذیرفت شاید ماهم اینجوری داریم آزموده میشیم ...

نه من آرزوی مرگ یا مریضی براش ندارم فقط کاش گاهی یک ماه یا دوماه میرفت خونه مادرش ومدام وره دل من نمیبود که ازش زده بشم واونم از من زده س 

نظرشمام محترمه

نه من آرزوی مرگ یا مریضی براش ندارم فقط کاش گاهی یک ماه یا دوماه میرفت خونه مادرش ومدام وره دل من نم ...

نادیدش بگیر این روزها تموم میشه هیچوقت هیچی ثابت پابرجا نمیمونه باید صبر کنیم تا تاریخ انقضا این روزهای بد هم تموم شه 

بلاخره همه چیز درست میشه
نادیدش بگیر این روزها تموم میشه هیچوقت هیچی ثابت پابرجا نمیمونه باید صبر کنیم تا تاریخ انقضا این روز ...

سخت میگذره ولی امید دارم که دخترهام برام جبران کنن و روزگار آینده قشنگ تر باشه برای شما هم انشالله

نظرشمام محترمه