بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو نمیتونی هیچوقت حس منو درک کنی چون من از بچش متنفرم ،انگار یه نوع حس باج دادنه به شوهرم که بخاطر بچش بهم محل بزاره ،واقعا شوهرای مردم کوچیکترین اخمو تخمی کنند فوری طلاق میگیرند تو فکر کن من باید همش باج بدم به خودشو خونوادش به خاطر بچش که جز ادم حسابم کنند واسه همین دیگه نمیخوام ریخت بچشو ببینم
برو خدارو شکر کن که اولا پسره و لوسه بابایی نیست ،دوما تا یکسال دیگه به سن قانونی میرسه و حتی کمکم میره جدا زندگیشو میکنه ولی من چی بگم که بچش دختره کوچیکم هست و همشم تو بغل باباش میخوابه
عاره ولی تو فکر کن پسر بی ننگ وعار وتنبل و بچه هامم اذیت میکنه
هعی چی بگم ولی تو اوضاعت بهتر از منه دیگه باید تقدیر رو پذیرفت شاید ماهم اینجوری داریم آزموده میشیم ،دنیا خیلی بی ارزشه به اینا فکر کن که شاید این ویروس جدیده بیاد بزنه به بچش یا خدای نکرده تصادف بکنه ،اونوقت مطمعن باش احساست عوض میشه و دیگه عذاب وجدان ولت نمیکنه ولی تا وقتی که شرایط اینه همش ارزو مرگشونو میکنیم که ای کاش این بچه اصلا وجود نداشتو این بچه حق منو خوردو فلان ولی کسی از ایندش خبر نداره پش یجایی باید رها کنیمو توکل کنیمبه خدا چون بلاخره ماهم ادمیم با هزار ارزو و حقمونه ارامش ،خدا هم خدای همست