2777
2789
عنوان

زنداییم به مامانم زنگ زد اشکمو در اورد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایرانیا همه چیو به حسادت ربط میدن.چرا یه چیزو به نیک نمیگیرن خو.مثلا بگو زنداییمه شاید نگرانمه که ا ...

یع عده تو مغزشون کردن همه حسودی شونو میکنن

همه تیکه و کنایه میگن با اینان

توهم توطیه دارن

ممنونم عزیزمفقط چجوری صبرمو‌ ببرم بالا؟

ببین گلم شاید برات خنده دار بیاد ولی بازی هایی مثل دومینو از نوع سختش انجام بده.مثلا خودم به شخصه دومینو میچینم از این سر خونه تا اون سر خونه بعد یهویی حواسم نمیشه دومینو میریزه اعصابم خورد میشه ولی سعی میکنم خودمو کنترل کنم،بعد دوباره میشینم از اول درست میکنم.واقعا همینم خیلی تاثیر داره،چون صبر و تحمل شما طی بیست سال شکل گرفته و نمیشه از همون روز اولی که تصمیم به تمرین صبر میکنی کارهای سخت انجام بدی.غسل صبر حضرت زینبم خیلی خوبه به شرطی که اعتقاد داشته باشی

#بیشعوری_ ممنوع  

چون‌کنکور اردیبهشت نزدیکه😣

زنداییت حرف خاصی نزده .خواسته بگه بیا تو جمع .من به دختر خاله ام که خودش را گرفته بودواسه ازدواج.چون بهم برخورد گفتم .یک دعوایی شد .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ