2777
2789
عنوان

زنداییم به مامانم زنگ زد اشکمو در اورد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 42 پست

😂🤣 بگو خب خداروشکر خیلی میترسیدم شبیهشون بشم

والا

بذار هرجور دوست داره فکر کنه

منم اینقدر شبیه کنکوری ها بودم وقتی قبول شدم باور نمیکردن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واا☹️

بیخیال یه چیز گفته 

اتفاقا فکر کنن درس نمی خونی بهتر هم هستن 

اینایی که همه جا پر کردن بجمون همش دراه درس میخونه 

اخرش هم هیچی نشدن

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

منم مثل تو انقد از این حرفا شنیدم ولش که بابا
همین یلدای رفته بودیم خونه مادربزرگم اینا زن عمومم اونجا بود اونم دختر خواهرش هم سن ماست داشت میگفت آره فلانی اصلا تو جمعا نمیاد و اینا که به در بگه دیوار بشنوه
اهمیت نده به حرفای این خاله زنکا اون موقع که یه چیزی شدی میفهمن به اونا ربطی نداشته 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

من زمان کنکور هم متاهل بودم هم مامانم بارداری سخت داشت هم پدرم قلبش مریض بود 

خیلی کم تونستم بخونم در مقابل پسرعموی هم سنم روزی ۱۲ ساعت مطالعه میکرد 

منم مهندس شدم اونم 

فقط خودت مهم باش

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

واقعا دغدغتون حرف و حدیث فامیله و دوروبریاس؟ به یه ورت بگیر بابا اینجور ادما هیچوقت به ادم امید نمیدن و باعث پیشرفت توی زندگی نمیشه فقط و فقط باعث شکستت میشن پس اصلا بهشون توجه نکن،آستانه تحملتم ببر بالا چون چیز خاصی نگفته!

#بیشعوری_ ممنوع  

اولا ربط گودرز به شقایق این وسط چی میگه دوما به زنداییت چه مربوط سوما مطالب و کنکور انسانی در حد سخته بلکه هم بیشتر اصلا به عنوان کسی که امسال کنکور ریاضی داده میگم ریکاوری و استراحت مغز و جسم مهمترین عامله تو کنکور

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
واااای منم مثل استارتر خیلی زود بهم بر میخوره چکار کنم؟؟؟؟راهکاری دارید ؟

عزیزم سعی کنید بیشتر توی اجتماع قرار بگیرین.یا اگه بهتون برخورد اصلا نشون ندین،روی صبر و آستانه تحملتون کار کنین.اینا روی شخصیتتونم خیلی تاثیر مثبت میزاره

#بیشعوری_ ممنوع  

لابد برا دختراش..ن یاد نگرفتم واقعیته

خب توکه از زندگیه زنداییش خبر نداری 

با لابد و اما و اگر میگی داره از حسادت میمیره😂😂

بخاطر همین لابد میگم که فقط یه چیز یاد گرفتین که همه دارن حسودیتونو میکنن