2777
2789
عنوان

دوستان من رفتم معاینه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 94 پست
خب برای یه دختر مجرد طبیعیه فکر مشغولیاش این چیزا باشه

عزیزم ایشون اطلاعات عمومیش  خیلی خوب بود از علمش  بهم گفت هیچی نیس سالمه فقط موقع باز کردن یه گوش پاک کن دستش گرفت گفت  اینو میگیرم لبه ها رو باز کنم که بتونم کامل تشخیص بدم ماماهم  بود مطب داشت. تاجایی که بهش گفتم راجب این گوش پاک کن گفت عزیزم ما ایقد حواسمون هست روی پرده دست نزنیم اینو زدم رو لبه های داخلی که خوب ببینیم  حالا من وسواس گرفتم شدیدا😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید شلوارت کامل بیرون کنی یکم معذب میشی. بله تماس داره با دستشون

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چقد بد 

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
عزیزم ایشون اطلاعات عمومیش خیلی خوب بود از علمش بهم گفت هیچی نیس سالمه فقط موقع باز کردن یه گوش پا ...

تنهارفته بودی؟

اصلا نگران نباش عزیزم انشالله که چیزی نیس ..میتونی با مادریاخواهرت بری یه دکتردیگه معاینه کنه لااقل خیالت راحت بشه 

گواهی قبل ازدواج گرفته توجه کن!بعدم چون روز قبلش پاک شده طبیعیه لکه بینی داشته باشه

عزیزم  ایشون ماما باسوادی بنظر ميومد هر چند سابقه بالایی نداشت ولی اطلاعات عمومیش خوب بود من دیروز پاک شدم. امروز موقع معاینه یکم زیادی کشید من سوخت ودردم گرفت یه گوش پاک کن هم برداشت گفتم برای چیه گفت برای  کشیدن لبه های داخلی میخام کامل خوب ببینم بعدم که دید گفت سالمه بدون هیج خراشی بعد من یکم بعدش یه جوری بودم یه ذره زیر دلم حس سوزش داشتم  بعد که کلن  اومدم خونه همون اب خونای  موقع پریودی رو دیدم .حالا وسواس گرفتم باز. به خودشم گفتم گفت نگران نباش ما حواسمون هست ولی ترسیدم 🥲

عزیزم ایشون اطلاعات عمومیش خیلی خوب بود از علمش بهم گفت هیچی نیس سالمه فقط موقع باز کردن یه گوش پا ...

بابا چیزی نیست من خودم اولین باری که میخواستم پریود بشم لکه بینی داشتم به مامانم گفتم رفتیم دکتر معاینه کرد

سوزشش عادیه چون زیاد میکشن که بکارت دیده بشه

شماهم چون روز قبل پاک شده بودین گاهی وقتا طبیعیه بعد پریود لکه بینی داشته باشی

و اینکه اگه اونجا چیزیش بشه اینقدر درد داره که برات نگم نگران نباش

متاهل🧸

برخی دخترا وخانواده هاشون خودشون این کار رو انجام میدن متاسفانه

اشکالش چیه که به درخواست خودشون برن ؟؟ 

خیلیها تو دوران عقد کارشون به جدایی میرسه و ممکنه پسر گردن نگیره که کار اون بوده و به دختر تهمت بزنه 

همه جوانب رو باید در نظر گرفت

تنهارفته بودی؟اصلا نگران نباش عزیزم انشالله که چیزی نیس ..میتونی با مادریاخواهرت بری یه دکتردیگه معا ...

اره عزیزم تنها رفتم. فقط  من یکم زیادی فکرم حساسه راجب همین دست خودم نیس🥲بنظرت فکرش نکنم ؟ تا هفته بعد نمیتونم برم .ولی فکر میکنم  وسواس میگیرتم برای همین خاستم اینجا مطرح کنم🥲

اره چرا ازاین معاینها نباشه-دختری ک دستمالی اینو اون نشده خیلی فرق داره با اونی ک .....-کار خوبی کردی معاینه رفتی همیشه با خانواده شوهر خوب نیستی دیدم ک میگم-هروقت بهت تهمتی زدن حتی ده سال دیگم برگه سلامتتو داری.

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....