2777
2789
سر یکساعت میاد معذرت خواهی ولی قلب من صاف نمیشه حالت تهوع میگیرم تا مدت ها ازش فراریم و چندشم میشه

نه حالا یکساعت که هندی بازیه یه هفته ده روز سفت و سخت قهر کن بهش بگو بار آخرت باشه که دست رو من دراز میکنی 

استارتر ببین طلاق نسخه آیه که واسه همه پیچیده نمیشه به هزارتا عامل درونی و بیرونی بستگی داره 

عواملی که به تو و همسرت مربوطه 

خانواده هاتون 

اوضاع زندگی بعد طلاق 

و ... و... و.... ولی قطعا تو زندگی شما جای بچه نیست اصلا تا زمان کمک کنه یا درست میشه با رفتار تو یا بدتر میشه و تغییر نمیکنه فقط بچه نیار

کاربر قدیمی 96 اینا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو در ادامه همین تاپیک بقیه پستامو بخون تا بفهمی من بدتر از همتون بودم ولی خودمو نجات دادم

منم یه بار طلاق گرفتم با یه بچه تازه از هیچیم نترسیدم مجدد ازدواج کردم ولی اون دفعه هیییچ راه حلی نبود 

اگه خرف زدن بلد نیستید حرف نزدنم بلد نیستیدهیچ کس جای زنهای مثل ما نیستبله میگن حکم ظالم و مظلوم یکی ...

عزیزم وقتی بچه داری پشت و پناهی نداری دستش بهانه نده مجبوری تحمل کنی خرش کن مردازودخرمیشن رگ خابش پیدا کن تا محیط خونه توبرای خودت وبچه هات قابل تحمل ترکنی

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
برو در ادامه همین تاپیک بقیه پستامو بخون تا بفهمی من بدتر از همتون بودم ولی خودمو نجات دادم

شوهر خوبی داشتی 

همسایه ما هم سر همین قضایا کتک زدن و به علاوه خیانت شوهرش به شکایت و دعوا کشید کارشون اخرش شوهرش روانی هست انگار سر اینکه میگفت خونه رو باید به اسم من کنی دعواشون میشه زنش رو‌میکشه با چاقو 

چند ماه پیش منو زد منم ناخن مصنوعی گذاشته بودم داشتم میرفتم عروسی .

چشمتون روز بد نبینه.با همون ناخنهام گلوش رو چنان پاره کردم .گلو.سینه .پشت گردن .

خداییش هر کی میدید فکر میکرد با یه مرد دعوا کرده.

چنتا هم سیلی زدم دیگه به انتها رسیده بودم 

اما دستم درد نکنه حرص چند سال رو در اوردم از جونش

نه با ادامه دادن با همچین جونوری و آوردن یه بچه بینوا این وسط همه چی گل بلبل میشه واقعا درک نمیکنم ح ...

من وقتی اسی و همسرش دعوا میکردن اونجا نبودم ببینم کدوم مقصره 

سعی کنیم زود قضاوت نکنیم و زود هم طلاق و وسط نکشونیم بشینیم  مشکل و حل کنیم تنها راه طلاق نیس 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

اسی فرار کن طلاق بگیر ... حداقل آرامش که داری بعد طلاق

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

تقصیر خودته که باز میمونی تو اون جهنم چرا برا خودت ارزش قایل نمیشی؟؟؟

عزیزم نه کار دارم نه درامد نه پس انداز خانوادمم تحت هیچ شرایطی موقعیت نداره اونا از پس خودشونم نمیتونم بربیان

شوهر خوبی داشتی همسایه ما هم سر همین قضایا کتک زدن و به علاوه خیانت شوهرش به شکایت و دعوا کشید کارشو ...

عزیزم اون کاربر شوهر خوبی قطعا نداشته 

همسایه شما با یه قاتل جانی زندگی می‌کرده 

چرا عادت کردید همیشه داغونا رو ببینید آخه🤦