2777
2789
عنوان

اکسم زنگ زده به مامانم تا دو دقیقه دیگ میام در خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 70 پست
بنظرم ته دوستی بجز افسردگی و جدا و مورد استفاده قرار گرفتن چیزی نیست چون خودم تجزیه کردم میگم

بله متاسفانه باید خیلی خیلی مراقب خودمون باشیم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروز تاپیک زدی که پنجشنبه رابطه جنسی داشتی و ازت پرسیدن متاهلی گفتی اره نامزدم. الان میگی چندماه که ...

همه تایپکا برای خودم نیست گلم مثلا دوستام یا مامانم سوالی داره میام اینجا

تو ماه خرداد بودیم من از خواستم جدا بشیم چون خیلی جاو خانوادم مظلوم نمیایی میکرد ادم دو رویی بود و خ ...

یعنی شکایت نکردی؟

اونم نظامیا ک خودشون می‌دونم چوب تو آستینشون میشه؟

خودشون دادگاه نظامی جدا براشون تشکیل میشه!

نظامی میره دوستش هم میاره 🙄🙄بعد وقتی خانوادت هم میشناسن اونو. 

میاد همچین کاری میکنه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
تو ماه خرداد بودیم من از خواستم جدا بشیم چون خیلی جاو خانوادم مظلوم نمیایی میکرد ادم دو رویی بود و خ ...

خانوادت میدونن ؟ پدرشو دربیارین،  برو معاینه شکایت کن اخراجش کن از محل کارش 

وا مگه کشکه 

یعنی شکایت نکردی؟اونم نظامیا ک خودشون می‌دونم چوب تو آستینشون میشه؟خودشون دادگاه نظامی جدا براشون تش ...

نه کلی مشاور رفتم بهم گفتن بری جلو نتونی اثبات کنی پرونده میمونه و اینکه من نمیتونستم به بابام بگم هنوزم نگفتم!