2777
2789
عنوان

می‌خوام برم اعتکاف تروخدا کمکم کنید چی بخورم پریود نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودشون راضین ولشون کن توی جهالت به سر میبرن بعضیا

ال دی خیلی ضرر داره🤦🏻‍♀️

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

این جهل نیست به نظرموالا دخترا دنبال اورژانسی میگردن این مدلی جواب نمیدن بهشون حالا این که دوست داره ...

به نظر من جهل محضه

من نظرم رو برای استارتر و کسی که باهاش موافق بودم گفتم عزیزم،اون موقع هم که جوابتون رو دادم فکر کردم همونی هستید که ریپلای کردم،

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

ال دی خیلی ضرر داره🤦🏻‍♀️

بذار روزشو بگیره بابا به ما چه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

جاهل تویی عزیزم که فک میکنی تو کار همه باید سرک بکشی تو تایپیکی که بدت میاد و به سنت مربوط نیست حتی ...

تبادل نظر

اگر معنیشو توی ۱۲ سال تحصیلی نخوندی الکی به نظرم....

اینجا تاپیک میذاری توقع نداشته باش همه باهات موافق باشند.