2777
2789
🤢🤢🤢🤢🤢اگه بچه مال خودم تنها بود شاید ولی مال دونفره

من به ظرف کثیف دست نمیزدم، وقتی میخواستم ظرف بذارم تو‌ماشین ظرفشویی دو ساعت عووووق میزدم

ولی واقعا از بچه ام هیچوقت بدم نیومد و قربون صدقه رنگ و شکل پی پیش میرفتم😂😂

گروه قرمز❤️ وزن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه که داداشمه 

چون‌منو‌مامانم نمیتونیم دست بزنیم اول حموم و گرم میکنیم بعد با اب میشوریم اخرش‌که تمیز شد یعنی اون خروجیا رفت شامپو بدن‌میریزیم از شکم به پایین میشورمش

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

باردار بودم بچه اولم تو دستشویی فرنگی پی پی میکرد میگرفتم دستم می‌بردم دستشویی خالی میکردم می‌شستم

نه ماه کامل این کار رو کردم

مهر مادری با هیچ چیز قابل مقایسه نیست 

قیمت هم نداره

مگه بد آمدن داره؟؟؟

من که هنگام شستن آب بازی ها میکنه کلا خیس میشه الان می‌خواد خودش شلنگو بگیره

من عاشق بوی  عنش خخخ

دیروز بچم چهاردست ‌پا میره بدونه از مهره های گوشه روسری کشید تا آمدم بگیرم ازش قورت داد

امروز موقع شستن داشم پوشک رو دید میزدم دخترم میگفت دنبال چی میگردی مامان تو عنای داداشی!!!!

منم گفتم دنبال فرمول ساختنش 

بله یادنمیگیره🥺البته دوسه روزه بهترشده حداقل جیشش میره دستشویی

خیلی سخته ولی برخلافه همه ک میگن از دوسالگی شروع کنین کم کم یاد بدین من از یکسالو نیم عادتش دادم ب دسشویی رفتن و گفتن بعدشم از شیر گرفتمش خدا عمرش بده دخترم زود بی دردسر شد دیگه

خیلی سخته ولی برخلافه همه ک میگن از دوسالگی شروع کنین کم کم یاد بدین من از یکسالو نیم عادتش دادم ب د ...

خداحفظش کنه بچهامن برا ازشیرگرفتن خوب بودن ولی امان از پوشک گرفتن از یکسال و۸ نه ماه شروع میکنم تا حدود ۲سال و ۸ماه درگیرم😂😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید