2777
2789
بادست الان نزدیکه دوسال بشه هیچوقت حین خرابکاریش به ذهنم خطور نکرد که از پی پی بچم بدم بیاد یا چندشم ...

درسته آدم عادت میکنه اصلا مهر مادر ب بچه قابل وصف نیست

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اصلا بچه رو نمیشوریم

میندازیمش تو ماشین لباسشویی تا اون بشورش😂😂💀😐

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

من با دستکش بخاطر اینکه ناخن دارم 

بدم از پی پی ش نمیاد، مثلا خونه مامانم بدون دستکش میشورم چون دستکش یکبار مصرف ندارن😁

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من اگه خدا بخواد مامان بشم اول با دستمال تمیز میکنم بعد با دستکش یه بار مصرف پاهای نازشو میشورم البت ...

چه رویایی خواهر 😌😌انشالا بچه داربشی میبینمت😆

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید