2777
2789
عنوان

چه آدمایی رو هیچوقت درک نکردین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادمایی که بجای وقت گذاشتن واسه روح خودشون، مثل کتاب خوندن مثل فیلم درست دیدن تمام وقتشونو میزارن واس ...

عزمزمه ولی فامیل بازی در حد خودش لازمه

من با هیچ کس مرتبط نیستم افسرده شدم

اره منم ادمای حسود مثل تورو درک نکردم هیچ وقت

تاپیکمو باعث نشین بترکه لطفا🗿

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
شما خودتون خدایی نکرده مشکل نازایی دارید که انقدر شدید واکنش نشون میدین؟

دیدی گفتم میخورنت😂😭

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
عزمزمه ولی فامیل بازی در حد خودش لازمهمن با هیچ کس مرتبط نیستم افسرده شدم

بله کاملا درست میگید در حد خودش اصلا ارتباط با انسانها باعث میشه روح پرورش پیدا کنه اما نه زیاد در حد معمول باشه و با ادمهای هم فکر هم سطح باشه خوبه 

😃 عجبپس بابالاتر چطوریحتما یه چی دارن شما نداری

نه بخدا هرچی فکرمیکنم هیچی ازمن بالاتر نداره ولی من نمیدونم چ مرگمه همش توفکرشم اصلا توفکربالاترازخودم نیستم برامهم نیست هرچی دارن یاندارن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم