2777
2789
عنوان

چجوری یک دختر رو فراموشش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست
حالا اینجوری شده متاسفانه

چیزی که زیاد دختر 

دخترا خیلی خیلی زیاد تر از پسران 

ناراحت نباش انتخابم که با شما مرداس

این ما دختراییم که باید از دست دادن یه پسر ناراحت شیک چون ممکنه تا ابد پیش نیاد

نه ولی از کار و زندگی انداختم

مرد باید انقد کار کنه و تلاش و پیشرفت که وقت غصه خوردن برا این چیزا نداشته باشه 

البته مرد و زن ندارها 

همون زنم باید انقد زرنگ باشه به خودشو تفریح و پیشرفت و.... برسه که وقت غصه نداشته باشه 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که زیاد دختر دخترا خیلی خیلی زیاد تر از پسران ناراحت نباش انتخابم که با شما مرداساین ما دخترایی ...

جدی ای الان؟

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
چیزی که زیاد دختر دخترا خیلی خیلی زیاد تر از پسران ناراحت نباش انتخابم که با شما مرداساین ما دخترایی ...

😐😂اصلا اینطور نیست 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
بله کاملا جدی و منطقی بدون هیچ توهمی

داداش چرا به خودی گل میزنی 

کالا رد و بدل نمیشه که میگی چیزی که زیاده دختره 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
خواهرم وقتی حال روحیم خوب نیست چیکار کنم

ولکن کدوم حال روحی 

دوست من کرونا گرفته بود داشت میمرد بدتر از اون که نبودی

ولی اصلا انگار نه انگار که داشت میمرد آینده اش براش مهم تر بود مث س گ داشت میخوند با سرم رفت سر امتحان 

آدم باید اینجوری باشه ها 

ی امشب ناراحت باش 

فردا صبح پاشو

آهنگ معرفی کنم گوش بدی؟ خیلی تاثیر داره تو به دست آوردن دوباره روحیه 

داداش چرا به خودی گل میزنی کالا رد و بدل نمیشه که میگی چیزی که زیاده دختره

نمی‌دونم چرا انقد اعتماد به نفسش پایینه

ولکن کدوم حال روحی دوست من کرونا گرفته بود داشت میمرد بدتر از اون که نبودیولی اصلا انگار نه انگار که ...

ببخشید ولی احساس میکنم سنتون کمه امیدوارم هیچ موقع مریضی روحی نگیرید 

ببخشید ولی احساس میکنم سنتون کمه امیدوارم هیچ موقع مریضی روحی نگیرید

دقیقا منم همین احساس و کردم که سن شما کمه چون ی آدم اینجوری عاشق نمیشه بزرگ که بشی میفهمی فقط وقتت با این ناراحتی‌ها هدر دادی