2777
2789
عنوان

ایا با 70 میلیون میشه جهیزیه گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 69 پست
پول خودشونه چیز اشغالی بخرن پس فردا خراب بشه دوباره خودشون باید خرج کنن بخرن

اها فک کردم خودت میخوایی بخری پس بزار هر کاری میخوان  انجام بدن ولی توام بگو حداقل ی جنس خوب بگیرید 

شما اهل کجایی که همسرو باید جهاز بگیره 

اها فک کردم خودت میخوایی بخری پس بزار هر کاری میخوان انجام بدن ولی توام بگو حداقل ی جنس خوب بگیرید ...

ن به عهده شوهرمه سرویس چوب 

من براش انتخاب نکردم سرویس چیا بخره

گفتم چیزایی که ضروریه مثلا اگ میز نهار خوری نخرید مشکلی نداره ولی مبل خیلی تو چشمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها فک کردم خودت میخوایی بخری پس بزار هر کاری میخوان انجام بدن ولی توام بگو حداقل ی جنس خوب بگیرید ...

اهل قم هستم ما شیربها داریم که چندتا کالا رو میگیم داماد بخره من گفتم یخچال سرویس چوب 

تلویزیون و فرشم شیربها بگیری نگیری کلا به عهده داماده

فقط دختر یه تخته فرش میاره

خونم کلا 110 متره بعد منظورم از سلطنتی مدل کویین هست

برو چهار دانگه

خواستی درخواست دوستی بده ک شمارشو بفرستم

با ۷۰ تومن بتونی مبل و سرویس خواب رو بگیری

من مبلام و سرویس خواب و ناهار خوری کویین بود

ن به عهده شوهرمه سرویس چوب من براش انتخاب نکردم سرویس چیا بخرهگفتم چیزایی که ضروریه مثلا اگ میز نهار ...

والا که از میز ناهار خوری استفاده ای نمیشه فقط خرج اضافه و برای بستن دهن مردمه 

خوب گفتی بگو میز ناهار خوری نمیخوادبگیری ولی ی دست مبل شیک بگیر 

والا که از میز ناهار خوری استفاده ای نمیشه فقط خرج اضافه و برای بستن دهن مردمه خوب گفتی بگو میز ناها ...

خب اینا یکم چشو هم چشمی دارن میگن همه چی باید خرید نخری زشته ولی راضین اشغال بخرن ک حفظ ظاهر بکنن کیفیت مهم نیس