2777
2789
عنوان

یه مدته یکی از صمیمی ترین‌ دوستام از خواهر نزدیک تر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 106 پست
همون که گفتم یا خودش بخاطر نامزدش و زندگیش ازتون دور شده یا نامزدش ازش خواسته شک نکن

نه این نیست

نامزدش ببین اون پریروز من پروفایلم رو عوض کزدم دیدم پیام داد که مبارک باشه پروفایل جدید

اصلا نامزدش اینجوری نیست

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار درست همینه واقعا

قربونت برم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

عجیبه پس اگه اینجوریه هر چی هست تو دل دوستت میگذره

دقیقا

میگم بنظرت نامزد دوستت هول نیست؟ شاید دوستت به نامزدش اعتماد نداره خواسته اون رو یعنی نامزدش رو از د ...

نهه اصلا ، خود نامزدم همیشه منو با خودشون میبرد بیرون

االبته نه فقط منو ، همه رو میبره با نامزدش بیرون ولب هیچوقت این پسره کوچیکترین هیز بازی درنیاورده   ینی خیلی بچه خوبیه خیییلی

منم یه دوستی داشتم که دیگه زیادی باهام صمیمی شده بود وتو حریم شخصیم دخالت می‌کرد یه بار بهش تذکر دادم ولی دیدم فایده نداره بعد از اون دیگه نه بهش زنگ زدم وزیاد تماساشو جواب نمی‌دادم 

نهه اصلا ، خود نامزدم همیشه منو با خودشون میبرد بیروناالبته نه فقط منو ، همه رو میبره با نامزدش بیرو ...

شاید نصیحتی کردی یا نظری در مورد خودش یا رابطش دادی ناراحت شده آخه این چیزا رو نمیشه بیاد بگه بهت 

یا شایدم رفت و آمد زیاد اذیتش می‌کرده 

درونگرا نبود؟

شاید نصیحتی کردی یا نظری در مورد خودش یا رابطش دادی ناراحت شده آخه این چیزا رو نمیشه بیاد بگه بهت یا ...

نه بابا میگم تو تصور کن ۳ شب و روز اومده خوابیده خونمون

اصلا یه چیزی

ولی خیلی پر توقع و انتظار بود

میگه تو دسشویی هم میری به من یگو

بعد انتظار داشت من با کسی زیاد نرم

ازینطرف هم من قبول شدم دانشگاه اون نشد

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

نه بابا میگم تو تصور کن ۳ شب و روز اومده خوابیده خونموناصلا یه چیزیولی خیلی پر توقع و انتظار بودمیگه ...

بیخیالش شو محتاجش که نیستی یروزی به یه سنی می‌رسی خودت از آدما فرار می‌کنی الان سنت کمه تقریبا شاید درک نکنی حرفمو می‌دونم الان همش دوس داری روابطتت و رفت و امدت زیاد باشه لذت میبری ولی بعد سی سالگی خودت از همه فرار میکنی

بیخیالش شو محتاجش که نیستی یروزی به یه سنی می‌رسی خودت از آدما فرار می‌کنی الان سنت کمه تقریبا شاید ...

کاملا درست میگی

ممنونم ارت

خیلی لطف کردی و چواب دادی 

یقیینا هیچکس مثل شما به این خوبی نمیتونست کمکم کنه💖🙏