2777
2789
عنوان

یه مدته یکی از صمیمی ترین‌ دوستام از خواهر نزدیک تر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 106 پست
حسودی کرده کشیده کنار

هوووف

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

منم دوست همین مدلی داشتم یهو سرد شد 

چند روز پیش بعد سه سال بهم پیام داد منم جوابشو ندادم

ول کن عزیزم اصلا ارزش نداره وقت بذاری برای آدمایی تو را واسه سودشون میخان نه واسه خودت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا برات مهم نباشه انگار اصلا نمیشناختیش

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

خوب الان فهمیدی که هیچکس خواهر نمیشه

خب منم خواهر ندادم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

منم ی نفریهویی ازم دور شد نفهمیدمم چرا فقطم از بچه داری میگفتیم و مشورت میگرفتیم چون بچه هامون هم سن بودن بعدش دیگه نفهمیدم چی شد ک جواب نمیداد 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

این دقیقا کاری بود که من با دوستم کردم .همش بهم حسودی میکرد و باعث شد این حسش متقابل بشه و منم دیگه با موفقیتاش خوشحال نشم .کسی ک وقتی گفت شااااید چند سال دیگر مهاجرت کنیم من گریه کردم واسش اما الان خیلی زده شدم ازش.هنوز ارتباط داریم ولی خیلی کمتر از قبل

چرا یدفغه اینطوری شد ؟

نمیدونم اصلا

عجیب بود

منم دوست همین مدلی داشتم یهو سرد شد چند روز پیش بعد سه سال بهم پیام داد منم جوابشو ندادمول کن عزیزم ...

من حالا اینسری زنگ‌زد ادرس خواست بهش گفتم ، حتی از چند جاهن براش پدسیدم مطمعن شدم و ددست راهنناییش کردم

خیلی وقتا کمکش کردم متقابلا اونم کمک کرد

ولی خب حیف بود دیگ

اصلا برات مهم نباشه انگار اصلا نمیشناختیش

ننیشه ک

منم ی نفریهویی ازم دور شد نفهمیدمم چرا فقطم از بچه داری میگفتیم و مشورت میگرفتیم چون بچه هامون هم سن ...

یسریا واقعا رفتارشون اصلا ددست نیسن

من با یکی دوست بودم خیلی صمیمی

من اونیم گه یهو قطع ارتباط کردم و سرد شدم

دلیلشم چت های بد گویش رو پشت سرم دیدم

حالا ببین کجا چی کردی یا چی گفتی

شاید عمدی نکردی اما حتما چیزی بوده

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
من ممنونم که موندی تو تاپبک و هر بار اومدی جواب دادیبا حرف های شماها واقعا بهتر شدمهعیی چ بگویم خواه ...

خواهش میکنم 🫠اتفاقا انقد تاپیک چرت و فیک زیاد اصلا شرکت نمیکنم عزیزم بنظرم خیلی به رابطه دوستانه اتکا نکن چون هیچوقت طرف رو کامل نمتونی بشناسی دیدی خودمون هم خیلی نشون نمیدیم جلو بقیه که چی تو ذهنمون هست امیدوارم حالت بهتر بشه ❤️

ننیشه ک

اتفاقا میشه 

شتر دیدی ندیدی من که این میکنم چنان رفتار میکنم که اصلا نمیشناختمش

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

این دقیقا کاری بود که من با دوستم کردم .همش بهم حسودی میکرد و باعث شد این حسش متقابل بشه و منم دیگه ...

من اصلا ادم‌حسودی نیستم اصلاا ، ولی اون یزره واقعا حسود بود

اما خب خیلی کمرنگ شدیم

من با یکی دوست بودم خیلی صمیمیمن اونیم گه یهو قطع ارتباط کردم و سرد شدمدلیلشم چت های بد گویش رو پشت ...

نمیدونم

با حرفاتون بدتر سردرگم‌ میشم

ولی خب من هیچ رفتاری نداشتم واقعا