2777
2789
عنوان

جاریم ببینیدچی لایک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دیگه اگه فالومتقابل باشه دیده میشه

نه فالو هم نباشه جون اکسپلور خیلی از کلیپ ها مشترکن برای همه میره میبینن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه ضرب‌المثل هست میگه نه ژیان ماشین میشه نه باجناق فامیل،فکر میکنم این درمورد جاری هم به شدتتت صدق میکنه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
مگه هرجا من لایک کنم برا فالورا م میره،

نه

ولی اگه اتفاقی اون پست رو ببینن ، میبینن که کی فالو یا لایک کرده یا کامنت گذاشته

و معمولا پست هایی که کامنت و لایک میکنیم ، ۸۰ ٪ تو اکسپلور فالوورا و فالویینگ هامون هم میره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه هاولی مگه الان زمان قدیمه این چرت ومرتارونشرمیدن جاری هم ادمه اگه انسانی فکرکنیم من همچین دیدی به جاری ندارم درسته دردودلم اشتباهه امادوس ندارم دیدم به آدمابخاطرنسبتشون باشه که مثلاجاری بده وفلان چرابایدحسودباشه هرکس راهه خودشومیره مگرپاپیچت بشه

خب مهمترین دغدغه هاروابط انسانی یعنی برای شمامهم نیست ازدیدبقیه چطورآدمی هستید؟

نه اصلا این دوتا موضوع بهم ربطی ندارن! یه لایک توی صفحه مجازی انقدر مهم نیست! دیگه هرکسی مختاره هرچی دلش میخواد رو ببینه و لایک کنه دلیل نمیشه با منظور یا بی منظور باشه ک