دیشب اتفاقی دیدم لایک کرده که جاری دشمن دوست شماست وبهش اعتمادنکنیدمیخوادباهاتون صمیمی بشه حرف بزرگ کنه.من اصلااینجوری نیستم درسته پیشش دردودل کردم امابخداهیچ قصدی پشتش نبوده من صاف وصادقم فقط چون خواهرشوهرام بین منوواون فرق میذارن یکی دوباراعتراض کردم ولی بخاطرحسودی نبودبخاطراین بودکه بهم حس ناکافی بودن میدادن اونافکرمیکنن من حسودم ازاینکه اینجورفکرمیکنن ناراحتم بااینکه الانم باجاریم خوبه وخودش گفت بهت حق میدم اعتراض کنی ولی اون پست رولایک کرده اعتمادم بهش کم شده خیلیم سیاست مداره ازاین به بعدرفتارم باهاش چطورباشه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه ضربالمثل هست میگه نه ژیان ماشین میشه نه باجناق فامیل،فکر میکنم این درمورد جاری هم به شدتتت صدق میکنه
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خب مهمترین دغدغه هاروابط انسانی یعنی برای شمامهم نیست ازدیدبقیه چطورآدمی هستید؟
نه اصلا این دوتا موضوع بهم ربطی ندارن! یه لایک توی صفحه مجازی انقدر مهم نیست! دیگه هرکسی مختاره هرچی دلش میخواد رو ببینه و لایک کنه دلیل نمیشه با منظور یا بی منظور باشه ک