2777
2789
عنوان

جاری خیلی خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست
اره والا البته این با اینکه مجرده خیلی بیشتر از متاهلا به خودش رسیده بودولی انصافا خیلی هم خوشگل شده ...

خداروشکر واسع تو رقیب نشود🤣

من ک تا این برادرشوهرم زن نگیرع خیالم راحت نمیشع😂

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
حالا جاری من خوشکلتر منه اصلن برام مهم نیس اما واقعا ناراحت میشم بخاطر حجابش با اون برخورد بهتری دار ...

مگه زیبایی ملاکه بنظرم شخصیت آدمها مهمه و اینکه خوب باشی تودل همه جامیشی دلم جاری خوشگل وسرترمیخاست تالااقل بخاطراون تلاش کنم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر واسع تو رقیب نشود🤣من ک تا این برادرشوهرم زن نگیرع خیالم راحت نمیشع😂

آره والا این فقط ظاهرش خوبه ولی جاری خودم فکر کنم بیشتر باعث پیشرفتم بشه

فازمون یکیه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
این که من میگم جاریم نشد شکر خدایکی از گزینه ها بودجاری شما خیلی خوشگله؟

خخخ نه تقریبا در ی سطح بودیم(بدون ارایش) ولی خب اون کاملا امروزی و شیک و کم حجاب بود و ارایش در حد عروسی انجام میداد بیرون. ولی من نه چادری بودم وارایشم درحد ی ضدافتاب وی خط سیاه توچشمم بود طبیعتا اون قشنگ تر دیده میشد.(تو عروسیا مثل هم بودیم هردوشیک وزیبا)

ولی اون شاغل بود موقعیت خوبی داشت.

اما نه اخلاقای خیلی خوبی داشت نه با شخصیت و محبوب بود برعکس من.

فقط مادرشوهرم خیلی میخواستش

اما الان دارن جدا میشن متاسفانه،به خودش علاقه ای ندارم چون شخصیت جالبی نداره ولی بخاطر بچش دوست دارم اشتی کنن چون دختره و بسیار اسیب پذیر

مگه زیبایی ملاکه بنظرم شخصیت آدمها مهمه و اینکه خوب باشی تودل همه جامیشی دلم جاری خوشگل وسرترمیخاست ...

ادم باید انقدر واسه خودش ارزش قایل باشه نخواد با کسی خودشو مقایسه کنه 

اون تلاشی که میگی یعنی ساپورت بدی ازخودت بگدری که دوست داشتنی باشی 

من نمیخوام دوستم داشته باشن که از این دوست داشتن فقط سو استفادا میکنن برا امیال خودشون و جاریا رو تو رقابت میزارن واسه سرویس دهی 

فقط انتطار دارم دلم هم نشکونن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خخخ نه تقریبا در ی سطح بودیم(بدون ارایش) ولی خب اون کاملا امروزی و شیک و کم حجاب بود و ارایش در حد ع ...

الهی

انشالله آشتی میکنن

این طور چیزا اون اوایل خیلی مهمه و آزار دهنده

بعد یه مدت دیگه عادی تر میشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خخخ نه تقریبا در ی سطح بودیم(بدون ارایش) ولی خب اون کاملا امروزی و شیک و کم حجاب بود و ارایش در حد ع ...

اینم بگم از وقتی رفته خونواده شوهرم متوجه فرق من با اون شدن و بسیاااار به من توجه میکنن

البته از قبلم احتراما سرجاش بود ولی دلی اون جایگاه ویژه داشت برای مادرشوهرم

ادم باید انقدر واسه خودش ارزش قایل باشه نخواد با کسی خودشو مقایسه کنه اون تلاشی که میگی یعنی ساپورت ...

کلن بهترین کاربی تفاوتی هست میخان دوست داشته باشم میخان نداشته باشم برای من که اصلن مهم نبود من احترام میزاشتم جاری عام میگفتن خودشیرین درحالی که برام مهم نیست هرکس میخادمنو دوس داشته باشه مبخادنه خداکه نیست راحت خطش میزنم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بعد گیرت نیومد؟

چی عزیزم ؟

دلم جاری خوب میخاست جاریهام پول دارن ولی ازبس سلیقه صفرچون خانواده پایینی داشتن یجوری بودن میرفتن دشت وزمین مردم کارمبکردن نمی‌تونستن یه لباس خوب بپوشن طبع پستی داشتن تحصیلات نداشتن چقدر هرجایی باتیپشون آبروی منومیبردن عین معلم باهاشون کار کردم خوب که نشدن تحمل دیدن منم نداشتن فقط فتنه گری وکینه وچوقولی تهمت ٫خیلی اذیت کردن نه تنها نتونستن بمن برسن میخاستن منم زمین بزنن مثلن کیفم می‌گشتن میگفتن این فقط کرم میزنع سفید نیس درحالی که سفیدهستم خیلی و اینکه ضعف خانوادم رومیخاستن بفهمن یا ازم ایرادبگیرن خب من خونه پدرم پوشیدم خوردم گشتم البته نه درحدعالی ولی درحدنرمال نمی‌تونستم عین اینا برم زمین کشاورزی وقتی پدرم کلی زارع داشت بعد فقط سالها تلاش کردن تامنو ازچشم بندازن همش اذیت میکردن ای کاش جایی شوهرم میدادن جاری هام هم سطح یا بالاتر بودن تا باعث ارتقام بشن نه پس رفتم

جآری خوب

نه بابا من آخری بودم بدترینهاروداشتم